Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Egyre többen választják az elektronikus számlázást

MTI, 2011. március 02. - szerda 16:01
Címkék: díj, fizetés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Folyamatosan növekszik az elektronikus számlázást választók tábora, a ma még főként közműcégek számláit befogadó rendszerben főként a biztosítási szektort, a mobilcégeket, illetve az internetes szolgáltatókat látnák szívesen az ügyfelek a jövőben a Díjnet felmérése szerint.


"A közelmúltban végzett fogyasztói felmérésben megkérdezett közel nyolcezer ember négyötöde válaszolta azt, hogy elsősorban a kényelmi szempontok vezérelték, mikor a Díjnet internetes szolgáltatása mellett döntöttek" - ismertette a közleményben Majtényi Kálmán, a Díjnet Zrt. vezérigazgatója, aki szerint a magyarok gondolkodásmódjának pozitív változását jelzi, hogy a felmérésben szereplők mintegy hatvan százalékának döntésében a környezettudatos gondolkodásmód is fontos szerepet játszott.

A válaszadók csaknem fele szívesen intézné elektronikusan jegyvásárlásait is, de ugyanekkora hányaduk akár még az autópályadíj-feltöltést is a Díjneten keresztül bonyolítaná. Annak ellenére, hogy a Díjnet rendszerében érhető el a legtöbb közszolgáltató, a regisztráltak nagy része további közműcégeket is szívesen látná, továbbá nagy igény jelentkezett a biztosítási szolgáltatások bevezetésére, illetve az internetes és mobiltelefonos szolgáltatói számlák intézésére is.

A Díjbeszedő Holding Zrt. fő tevékenysége a közüzemi díjak beszedése és az ahhoz kapcsolódó számlák és küldemények elkészítése, feldolgozása. Ezen túlmenően nyomdai és megszemélyesítési, küldemény-előállítási tevékenységet, illetve lejárt és le nem járt követelések megvásárlására kiterjedő pénzügyi (work-out és faktoring) szolgáltatást is végez. A társaság által fejlesztett Díjnet elektronikus számlabemutatási és -fizetési rendszert 2007 áprilisában indították útjára. Az elmúlt csaknem négy évben 12 szolgáltató társaság és több mint kilencvenezer ügyfél csatlakozott a Díjnethez.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Á. Balázs, 2020. január 22.

Üdv! Nekünk a Baliner Bt.-ről van nagyon rossz véleményünk. Nem teljesítették határidőre a...

Ablakcsere buktatókkal

Mr. George Anderson, 2020. január 22.

Üzleti kölcsönt keres? Személyi kölcsönök, lakáscélú kölcsönök, autó kölcsönök, di...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

bishop berry smith, 2020. január 21.

Helló Szüksége van pénzügyi kölcsönre, ingatlanbefektetésre, autókölcsönre, adósságkons...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza