Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Szakszövetségekkel szövetkezik a PSZÁF

MTI, 2011. február 21. - hétfő 13:11
Címkék: PSZÁF
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) együttműködési megállapodásokat kötött a pénzügyi szervezeteket képviselő szövetségekkel annak érdekében, hogy elősegítse a felügyeleti rendeletalkotás sokoldalú megalapozását, minőségének és végrehajthatóságának javítását - közölte a felügyelet.


Az együttműködés célja, hogy a felügyelet megismerje a stratégiai partner szakmai véleményét, és azt figyelembe vegye a rendeletalkotás során.

A felügyeleti rendeletalkotásban a PSZÁF stratégiai partnere a Magyar Bankszövetség, az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség, a Magyar Biztosítók Szövetsége, a Magyar Lízingszövetség, a Befektetési Szolgáltatók Szövetsége, a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége, a Stabilitás Nyugdíj- és Egészségpénztári Szövetség.

A stratégiai megállapodásokat a felügyelet a honlapján közzéteszi - írja közleményében a PSZÁF.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Matus László, 2011. február 21. - hétfő 14:00

Pont jókkal szövetkezik!Mint ha a bárányok a farkasokkal szövetkeznének azért,hogy ne egye meg őket senki. Inkább a bajbajutottakat kellene meghallani,az Őket segíteni próbáló szervezetekkel kellene szövetkezni és felvenni pár okosabb embert aki meglátná a szerződések kisbetűs részeiben és a csillagos részek után írt apró betűk között a sumákolást és a csalást. Jogszabályban kellene világossá tenni,hogy mit nem tehetnek meg a bankok és a szolgáltatók és mik azok amit,ha sumákul beleírnak akkor is hatálytalanok.Így nem felügyelet hanem szövetség a PSZÁF neve,abból meg van mindegyik tolvaj cégnek ugyanúgy mint jó ügyvédei és tőkéje ahhoz,hogy ha netalántán el is bukna egy ügyet akkor se érje őket nagy megrázkódtatás.Persze a néppel ki is törődne??!! Mátyás király már rég meghalt.Oda az igazság!!!

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza