Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Új segélyvonal a szexuális erőszak áldozatainak

MTI, 2011. február 14. - hétfő 15:21
Címkék: erőszak, telefon
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Új segélyvonalat hozott lére a szexuális erőszak áldozatai és az őket támogatók számára a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesület - közölte a civil szervezet.


A közlemény szerint a 06-40-630-006-os számon, helyi tarifával hívható segélyvonalat bárki hívhatja, aki szexuális erőszak áldozatává vált. A segélyvonalnál dolgozó önkéntesek tisztában vannak a nők elleni erőszak társadalmi hátterével, nem hibáztatják az áldozatokat és hisznek a hívóknak - hangsúlyozta az egyesület.

Az erőszakon átesett nőkön kívül várják az áldozatokat segítő hozzátartozók, valamint professzionális támogatók - pszichológusok, szociális munkások - hívását is.

Az egyesület a KERET Koalíció (Koalíció a szexuális erőszak ellen a túlélőkért) tagjaként hozta létre a segélyvonalat. Ez a tömörülés 2010-ben alakult meg magyarországi civil jogvédő szervezetekből, tagja még az Amnesty International Magyarország, a MONA Alapítvány, a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség és a PATENT Egyesület.

A NANE Egyesület 1994-ben jött létre azzal a céllal, hogy segélyvonalat működtessen bántalmazott nők részére. A segélyvonal az egyetlen olyan célzott telefonos segítség e témában, amelyet képzett női önkéntesek működtetnek civil szervezeti keretek között.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza