Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Interaktív térképen a fővárosi parkolási zónák

MTI, 2011. február 08. - kedd 12:41
Címkék: parkolás Budapest, térkép
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Elkészült az új elektronikus parkolási díjtérkép (EPD), amelyen a fővárosi parkolási zónákról és az aktuális közterületi parkolási díjakról tájékozódhatnak az érdeklődők.


A www.parkonet.com/dijterkep oldalon található térkép segít eligazodni a parkolási zónák és tarifák dzsungelében: az autóval közlekedők már az utazás megkezdése előtt tájékozódhatnak a többi között a parkolási díjakról, és megfontolhatják, hogy ha kicsit "odébb állnak meg", akár olcsóbban parkolhatnak.


A kezdeményezés nem új keletű: eddig is létezett már ilyen térkép a Fővárosi Közterületi Parkolási Társulás (FKPT) gondozásában, az új elektronikus díjtérkép ennek interaktív változata - közölte a Hungaropark Magyar Parkolási Szövetség.

Mindez apró lépés a környezettudatos parkolás irányába is, hiszen aki a kevésbé drága parkolási zónákat választja, az csökkenti a belterületek forgalmát, hozzájárulva az ott lakó emberek életminőségének javításához.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Ferenc, 2019. május 18. - szombat 15:35

A fasznak kell felrakni olyan linket ami nem mukodik:http://www.parkonet.com/hun/hun/magazine/content.asp?ContentType=carparks&CatID=747. !!!!!!!!!!

Molnár Róbert, 2013. február 26. - kedd 12:15

Nem elég, hogy a semmiért fizetünk, de ahol tavaly még nem kellett fizetni (XI. Ker. Baranyai utca - Budafoki út sarok, a fal mellett, - ezt allor még a parkolóellenőrök ajánlották) Tegnap megbüntettek. Vajon jogosan?

Matus László, 2011. február 09. - szerda 10:49

Tehát,hogy hol és mennyi pénzt lopnak el tőlük a semmiért.

Kommentek

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés