Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Már Békéscsabán is szolgáltat energiát a T-Home

2011. február 07. - hétfő 16:51
Címkék: energia, szolgáltató
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Békéscsabán is rendelhetnek a fogyasztók villamos áram- és gázszolgáltatást a jövőben a piacvezető távközlési szolgáltatótól, a T-Home-tól.


-A T-Home ezentúl - Budapest XI. és XVIII. kerület, Debrecen, Győr, Miskolc, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Zalaegerszeg és Velence után - további városokban; Békéscsaba, Eger, Kecskemét, Pécs, Tiszaújváros, és ezen települések vonzáskörzetében, valamint Budapest II. kerületében kínál lakossági ügyfelei számára kedvezményes árú villamosenergia- és földgázszolgáltatást.

Mindezzel egy időben a T-Home az igénybe vehető kedvezményrendszert is megújítja és átláthatóbbá teszi.

Február 4-től az energiaszolgáltatáshoz kapcsolódó megújult kedvezményrendszerben az ügyfelek Energia Start és Energia Extra kedvezményekre szerződhetnek. Az elérhető maximális kedvezmény mértéke nem változik: az egyetemes árhoz viszonyítva az áramdíjból - amely a mennyiségarányos rendszerhasználati díjat is magában foglalja - öt, a gázdíjból pedig nyolc százalék, amely a Kapcsolat Programban T-Home Arany és Platina kedvezmény-jogosultsági szinttel rendelkezők számára elérhető, az igénybevételi feltételek teljesülésekor.

Újdonság, hogy a Magyar Telekom a lakossági szolgáltatási terület bővítése mellett a jövőben a gázártámogatást igénybe vevő előfizetőket is kiszolgálja.

Az energiaszolgáltatás a szolgáltatóváltás alatt is folyamatos marad, miközben nincs szükség helyszíni szerelésre, kiszállásra, az áram- és földgázszolgáltatáshoz szükséges mérőórák cseréjére.

Forrás: Beol

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Magi Béla, 2011. május 04. - szerda 19:05

Magi Béla 5350 Tiszafüred Vadász utca 33.MT ügyfélazonosítóm:475139136 Szeretném igénybe venni.A kedvezményes energia szolgáltatást.Gáz-Villamosáram. Kérem értesítsenek,jogosult vagyok e rá. Kedvezmény jogosúltság Arany Tisztelettel:Magi Béla.

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza