Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Vendéglátás garantált minőségben

MTI, 2011. február 04. - péntek 12:01
Címkék: szálloda, hotel
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Tavaly kilenc szálloda és négy étterem nyerte el első alkalommal a Magyar Turizmus Minőségi Díjat, tizennyolc szálloda és három étterem pedig már második alkalommal pályázott sikeresen a díj meghosszabbítására.


Trencsényi Mariann, a Magyar Turizmus Minőségi Díj projektigazgatója, a nyerteseket bemutató rendezvényen pénteken Budapesten elmondta: a díj három évig érvényes, ez alatt az idő alatt bármikor ellenőrizhető és a szolgáltatási színvonal romlása esetén visszavonható. Erre eddig öt alkalommal volt szükség - tette hozzá. A három év elteltével, a nyertes szolgáltató dönthet arról, hogy meghosszabbítja-e a díj érvényességét. A díjat, ahogy minden évben, az idén is az utazás kiállításon vehetik át a nyertesek.

A díjat 2006-ban vezették be a Nemzeti Turisztikai Bizottság koordinálásával. Elnyerése biztosítékot jelent arra, hogy a nyertes szálloda vagy étterem megfelel a besorolási előírások szerinti elvárásoknak. A szakmai önértékelési lista szállodák esetében 750, az éttermeknél mintegy 300 kérdést tartalmaz. 2007-ben az uniós tagországok szállodai és vendéglátó szövetségeinek szakmai szervezete akkreditálta a programot. Az indulás óta 142 szolgáltató pályázott, közülük 121 kapta meg az elismerést.

A 2010-es díjat a herceghalmi Abacus Business & Wellness Hotel, a hévízi Danubius Health Spa Resort Aqua, a budapesti Expo Congress Hotel, a telki Globall Football Park és Sporthotel, az egri Hunguest Hotel Flóra, a lillafüredi Hunguest Hotel Palota, a fővárosi Opera Garden Hotel & Apartments, a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa és a Szilvásváradi Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak nyerte.

Az éttermek közül a budapesti Borssó Bistro, a Tercia Fertőendréd Étterem, a soproni Tercia Hubertus Étterem és a Tercia Kópháza Étterem képviselője vehette át.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza