Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Megújult hitelválasztó a PSZÁF oldalán

MTI, 2011. február 02. - szerda 09:01
Címkék: PSZÁF, hitel
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Megújult a PSZÁF hitel- és lízingtermék választó programja, február 1-jétől a gépjármű lízingtermék, valamint lakáscélú finanszírozás mellett valamennyi ingatlan célú (például üdülő) finanszírozási konstrukció is megtalálható benne - tette közzé a felügyelet a honlapján.


A program mintegy kétszáz hazai pénzügyi intézmény fogyasztási, lakáscélú, illetve szabad felhasználású finanszírozási konstrukcióját teszi megismerhetővé és összehasonlíthatóvá. Az ügyfelek pontos, naprakész tájékoztatását szolgáló internetes termékválasztó program a pénzügyi intézmények kötelező, s folyamatosan frissülő adatszolgáltatására épül.

A program új, bővített tartalmú változata a felügyelet fogyasztóvédelmi honlapján, a http://www.pszaf.hu/portal/fogyasztoknak/bal_menu/ptilekerdezo címen érhető el.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Rigó Jenő, 2012. április 19. - csütörtök 10:15

Vezetéknév:Rigó Egyéb neve:Jenő Kor:25 Nem:Férfi ország:Magyar Telefon:06703867146 Beszélt nyelv:Magyar Családi állapot:élettárs Hitel szükséges összeget:1,500,000-2,000,000 Hitel célja:hitelkiváltás Hitel Időtartam:5-8év Havi jövedelem:180,000 de ennek a felét elveszi a végrehajtó Éves bevétel:2,200,000 Muszáj lenne kiváltanom a végrehajtásom(KHR-t) a családom végett,mert a végrehajtó a fizetésem felét elviszi.Albérletben vagyunk és lassan azt sem tudjuk fizetni.Ebbe a hónapban még meg kell szereznem a pénzt.Nem akarom,hogy a családommal ilyen történjen.Előre nem tudok fizetni semmit csak ha a kölcsönből vonják le.Remélem tudnak segíteni így újra bízhatok a jobb életben.Előre is köszönöm.

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza