Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Riga-Budapest járatot indít az airBaltic

MTI, 2011. január 20. - csütörtök 10:51
Címkék: légi közlekedés, Lettország
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Május 16-án indítja új, Riga-Budapest járatát az airBaltic, Lettország nemzeti légitársasága, a járatnyitás turisztikai szempontból kiemelten fontos, mivel a járattal tovább javul Magyarország megközelíthetősége, nemcsak a balti államokból, hanem Skandináviából, Oroszországból és a FÁK országokból is - közölte a Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.).


Az új járattal az utazók heti négy alkalommal - hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap - érhetik el Lettországból Magyarországot, az utat a Bombardier Q-400-as típusú gépek 2 óra 15 perc alatt teszik meg.

-

A közlemény szerint az MT Zrt. az airBaltic légitársasággal közösen, szolgáltatók bevonásával különböző akciókkal népszerűsíti majd az új járatot és a magyar fővárost mint turisztikai úti célt. Az első akciók között Magyarország turisztikai kínálata soron kívül mutatkozik be a rigai BaltTour turisztikai kiállításon 2011. február 11-13. között.

Az MT Zrt. idei marketingtervében az észak-európai országokat az úgynevezett B2B (business to business) piacok közé sorolta olyan országként, ahonnan a turisták kevesebben és jellemzően szervezetten, azaz utazási irodákon keresztül érkeznek. Az ilyen országokban - köztük Lettországban is - az utazásszervezők megnyerésére helyezi a hangsúlyt a társaság, és marketingtevékenysége során a szakmai értékesítés-ösztönzés kerül előtérbe - írják a közleményben.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza