Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Ismét munkába álltak a levélszemétküldők

MTI, 2011. január 11. - kedd 15:41
Címkék: spam,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az év végén tapasztalt hirtelen csökkenés után a hét elején ismét munkába álltak a levélszemétküldők - közölték szakemberek, akik szerint a szokásos napi kétszázmilliárd kéretlen üzenethez képest csak átmeneti enyhülés volt a decemberi napi ötvenmilliárd spam.


A Symantec hálózati biztonsággal foglalkozó vállalat szerint az átmeneti enyhülést a világ három legnagyobb levélszemétgyártója okozta, mert a karácsonyi időszakban visszafogták tevékenységüket.

A világban forgalomban lévő kéretlen levelek döntő többségét a botnetek, a tulajdonos tudta nélkül e célra felhasznált számítógépek hálózatai küldik szét. A botnet célja, hogy nagyteljesítményű, gyors, mégis anonim infrastruktúrát biztosítson a spammernek, aki így könnyen és gyorsan tud nagy mennyiségben kéretlen levelet küldeni.A botneteket hétköznapi - otthoni, iskolai, vállalati - számítógépek alkotják. Egy számítógép anélkül is tagja lehet egy botnetnek, hogy a gép gazdája ezt megengedte volna, vagy akár tudna róla.

Az ilyen speciális, kéretlen üzenettel is terjedő spamküldő alkalmazás a Rustock nevű botnet, amely a világ levélszemét-forgalmának közel felét adja. A MessageLabs szűrői alapján úgy tűnik, hogy hétfőn ismét beindult a hálózat, mert 10 óra leforgása alatt az előző napi levélszemét-mennyiséghez viszonyítva kilencven százalékkal nőtt a forgalom.

A szakemberek szerint a Rustock még nem érte el a tavaly mért szintet, és ezt azzal magyarázzák, hogy visszaesett azoknak a vállalkozásoknak a száma, amelyek eddig a spamküldő szolgáltatásait használták - adta hírül a BBC.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

kacatbolt nyomul kínából.. , 2011. december 28. - szerda 15:48

meglepetés: Munkám során látogatást Kínában, találtam egy társaság eladja olcsó és jó minőségű elektronika. tehát én hogy egyes termékeket a hazámat, és én egyetértek velük, hogy támogassák a termékek hazánkban. ha meg kell vásárolni termékeket, akkor nézd meg a honlapot: qghikn.com . Ha érdekel a termék, vegye fel a kapcsolatot az online szolgáltatást dolgozók! e-mail: qghikn@188.com Ön is lehet kattintani a honlapon, és a kapcsolatot az online szolgáltatást. Köszönöm a támogatást. köszönöm!

átvert, 2011. november 25. - péntek 16:00

Pont ezen az oldalon is van egy hasonló! Nekem már rengeteg mobil telefonom,vagy más lehetne,amennyiszer kisorsoltak.De mind átverés az egész! Senki ne vegye ezeket a leveleket komolyra!

átvert, 2011. november 25. - péntek 15:57

Nekem ilyen nyereményes átverős játékokról kapok naponta többet is,hogy kisorsoltak,és ön a szerencsés stb.De ezt naponta több alkalommal! Ezeket nem lehet leállítani? Csaló banda!Nyeremény meg sehol,hiába kérdez rá az ember,ha már elolvasta.Csalás az egész! Nyereményről szó sincs! Beetetés!

Orállárma Katalin, 2011. november 25. - péntek 10:13

E-mail: info@mosaic.co.hu Olár Katalin Mosaic BS Kft olark@mosaic.co.hu , rendes cég ez spam az élet elemük, ki a francot érdekel a sok ratyi eladhatatlan lehúzós szarság.Vissza kapsz a vásárlásaidból megint piramis játék ? Én most éppen a kötelező és casco biztosításomat intézem egy partner cégen keresztül. Kötelezőnél 5%, casconál 10% pénzvisszatérítést kapok. Mert működik. Miért működik? Itt a vásárló kizárólag olyan termékeket, szolgáltatásokat vásárol, melyeket Cashback kártya nélkül is megvett volna. Kb. 1.5 milliárd termék közül válogathat. Élelmiszertől az utazásig, kötelező biztosítástól a tankolásig, műszaki cikktől a kozmetikumokig szinte minden elérhető. Sokszor 10-20 %-kal olcsóbban! Kártyaigénylését jelezze ide kattintva a www.mosaic.co.hu/cashback címen!A kártyát ingyen adjuk, kezelési költség és egyéb költség nem terheli. Ha már vásárol, érdemes Cashback kártyával, vagy Cashback utalvánnyal pénzvisszatérítéssel. Leendő üzleti partnerekkel a jelentkezés sorrendjében, külön kiemelten foglalkozunk. Ha kérdései vannak, szívesen segítünk. Ne töprengjen tovább! Eljött az Ön ideje! Kártyaigénylését jelezze ide kattintva a www.mosaic.co.hu/cashback címen!-------------- MOST JÖN A LÚZER SZÖVEG MIÉRT IS KAPTAD A XART:-------------------- Ön a Mosaic Kft hírlevelét olvasta. Cége e-mail címe nyilvános cégadatbázisból vagy egyéb nyilvános helyről (névjegy, hírlevél, fax, stb.) került levelezőlistánkba. Amennyiben zavartuk hírlevelünkkel szíves elnézését kérjük! Kattintson a levél alján található e-mail címre és nem kap tőlünk több hírlevelet. Amennyiben a későbbiekben máshogyan dönt, várjuk újbóli feliratkozási kérelmét! SPAM TÖRVÉYNKET KELLEN OLVASGATNI TISZTELT OLÁH KATALIN Bocsánat Olár .

Maszopósh SAP Hírlevél , 2011. szeptember 19. - hétfő 12:15

info@mosaic.co.hu - n kell a kéretlen reklámleveleket lemondani , ha nem megy a dolog .Nyomatékosan talán a / az Olár Katalin Mosaic BS Kft olark@mosaic.co.hu -n és a Kovács Zsolt Lúzerkezelő mail címe a zskov@mosaic.co.hu csak bátran nagyon segítőlészek ha zaklatnának Spammel , rögtön intézkednek és adatitok kikerülnek az ő RENDSZERÜKBŐL IS.UPC mail judeReceived: from [62.179.121.50] -aus Österreich (helo=fep32.mx.upcmail.net gép a Jupicí Juden mail pont comon van . Adtatokat az Wiesenthal központban tárolják csak úgy óvatosan megjegyzem :D 62.179.121.50 Server Details IP address: 62.179.121.50 Server Location: Austria ISP: Chello Broadband GmbH .A magyar egyetemek, főiskolák részére cégünk van megbízva ( EZTA DUMÁT MEGBÍZVA ,ki bízott meg benneteket MAJMOK ?) a hivatalos SAP Business One oktatóanyagok elkészítésével, az oktatók és gyakornokok képzésével. ( AZÉRT DŐL BE AZ EGÉSZ VILÁG mert túl soka LÚZER OKTATÓ) Ennek keretében szervezzük országos Roadshownkat az SAP Business One iránt érdeklődő cégeknek, oktatóknak, hallgatóknak. < ECHTE UNGARISCHE Betriebe :)

"Mosaic SAP Hírlevél" , 2011. szeptember 19. - hétfő 09:30

Inkább LUZERKÉIM FOGY A PÉZMAG elképzelem mikor megszümtök valhogy pár hónapon belül mert nem megy a szekér. Dolgozni kellen madárkáim...>>>>Helyettünk számos referenciánk is méltatja szolgáltatásainkat.< Hát PERSZE ! Emeljünk ki egyet a sok közül! A Judapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karán kiemelt SAP oktatást végzünk már 2004 óta. ( AZÓTA DŐL BE AZ ORSZÁG : D) A vállalatirányítási rendszerek bevezetési lehetőségeit 1994-ben kezdtük oktatni a főiskolán.<<< HOGYNA NYÚLJUK LE KÖNNYEN MÁS PÉNZÁT VÁLLALTÁT ) Versenyhelyzet van! Ez a hallgatók közt is érezhető. A döntésnél az erős szakmai háttér, a magas szintű, hatékony kiszolgálás, a kapcsolódó alacsony árak az első helyen szerepelnek mindenkinél. Ön időt és pénzt takaríthat meg velünk. Ön is megérdemli a legjobbat! Válassza a Mosaic Business System Kft szakembereit, a Mosaic szolgáltatásokat és az SAP megoldásait! A Mosaic Business System Kft az SAP Business One vállalatirányítási szoftvereket és a kapcsolódó bevezetési és karbantartási szolgáltatásokat kínálja. Ön valószínűleg érdeklődik az üzleti előrelépést segítő megoldások iránt. Napjaink világa a globális kommunikációs megoldások tükrében rohamosan változik. Igaz ez az üzleti és hétköznapi életre egyaránt. A tőkekoncentráció, a verseny egyre nagyobb kihívásokat jelent. A kihívásoknak csak akkor felelhetünk meg, ha az informatikai infrastruktúrát és arra épülő rendszereket is olyan szintre emeljük, hogy segítsenek a fejlődésben. A fejlődés az ügyviteli és irodai rendszerek evolúcióját is felgyorsította. Az SAP Business One rendszer egyesíti a biztonság, minőség, precíz, kiforrott, részleteiben kifinomult megoldások tömegét a kis és középvállalatok számára, elérhető áron. Az SAP Business One rugalmas rendszer. Az SAP kapcsán sokan a 10-20 ével ezelőtti rugalmatlan, robusztus és nagyon drága szoftverekre gondolnak. Ez ma már nem igaz. Az SAP Business One rendszer sok szempontból nyitott, rugalmas, egyedi igényekhez is méretre-szabható, akár új modulok vagy funkciócsoportok fejlesztését is lehetővé teszi. Az SAP Business One rendszernél egyúttal könnyen kezelhető, felhasználóbarát környezetet áll az Ön rendelkezésre. Úgy is mondhatnánk, hogy a kor szelleme kiszabadult a palackból és segít Önnek, hogy egyszerű, hatékony, gyors megoldásokhoz jusson. A mai világ egyik nagy kihívása az, hogy hogyan maradjunk vagy hogyan kerüljünk versenyhelyzetbe. Ehhez kínáljuk Önnek a piacvezető hátteret.(ELŐZZÜNK LE MINDENKIT ÉS NYÚLJUK LE A VAGYONÁT )

0000db A/6-os szorolap most 25000-ert!, 2011. szeptember 16. - péntek 08:53

Szánalmas Spam akció akár kettő óránként ... ANNYIRA AKCIÓS HOGY MÁR FÁJ :) Rendeljen akcios aron 10.000db A/6-os szorolapot 25000.-ert A szorolap 115g-os fenyes papirra keszul ket oldalas kolor kivitelben. Nezze meg a reszleteket: SEMMI MÁS DOLGOM NINCS CSAK NÉZNI GAGYI OLDALATOKAT:) http://sprinternyomda.hu/szorolap-akcio.html , Received: from [95.140.33.77] (helo=smtp2.nyomda-nyomda.hu , ANNYIRA JÓL MEGY A BULI HOGY HETENTE KAPHATSZ EZEKBŐL A FERGETEGES AJÁNLATOKBÓL. Jövőhéten már 1 000 000 db A6-os lapocskát kapsz ha rendelsz csak villants már be pár kurva ft-ot. Mennyid van az is elég lesz.Szánalmas nyomda az biztos.

EZOTV SPAM TÍZEZREKÉRT ! , 2011. szeptember 15. - csütörtök 11:32

A babonák egyidősek az emberiséggel. Összefüggést látni egymástól független események között, magyarázni a felfoghatatlant, az indok nélkülit, ez öröktől fogva igény bennünk. LEHET BENNED VANNAK IGÉNYEK , SOKAK SZERINT PEDIG ORVOSHOZ KELLENE MENNED < Érted ? :D TELJESEN INGYENES JÓSLÁS VOLT !Ezért külön nem számítok fel költséget. Anne Morgenstonst vagy kit ismeri valaki ? "Halottlátó" az biztos mert a temetővel szemben lakik. Lehet már én is halottat látnék :D Az adatlapja meg egyszerűen HAZUGSÁG. Átverések nem olcsóért :)

EZÓÓÓTÖVÖ, 2011. szeptember 14. - szerda 14:36

Ön az oldal használatával elfogadja az Általános felhasználási feltételeket. :D

EZO-TV SPAM olvasd el saját érdekedben. , 2011. szeptember 14. - szerda 14:24

Az emelt díjas telefonos jóslás szolgáltatás általános szerződési feltételei (ÁSZF) 1. Az EsoTV Magyarország Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által nyújtott telefonos jövendőmondási szolgáltatás (továbbiakban: Szolgáltatás) a Szolgáltató által a különböző médiafelületeken – többek között, de nem kizárólag az interneten, a nyomtatott és elektronikus sajtóban - meghirdetett emelt díjas telefonszám(ok) felhívásával vehető igénybe. A hívás bruttó díját a Szolgáltató minden esetben feltünteti a Szolgáltatás telefonszámával együtt. 2. A Szolgáltatás leírása. A Szolgáltatás igénybevevője (továbbiakban: Fogyasztó) a Szolgáltató által meghirdetett emelt díjas telefonszám és mellék felhívásával éri el az általa kiválasztott jóst. A Fogyasztó közvetlenül a jósnak teheti fel azokat a kérdéseket, amelyekre választ vár, ill. kérhet bővebb és részletesebb elemzést/tájékoztatást a jövőjét vagy pillanatnyi élethelyzetét illetően. A telefonos jövendőmondási szolgáltatás a hét minden napján 0-24 órában elérhető. A jósok rövid bemutatása megtalálható a Szolgáltató honlapján, a www.eso.tv oldalon. A telefonhívás nem garantálja a kiválasztott jóshoz kapcsolást. A jóshoz nem kerülő hívások is számlázásra kerülnek. 3. A Szolgáltatás díja. A Szolgáltatást Magyarországról a Fogyasztók emeltdíjas telefonszámokon érhetik el, mely hívások díja bruttó 475 Ft/perc. A Szolgáltatáshoz tartozó aktuális telefonszám(ok) és bruttó hívásdíj(ak) a médiafelületen olvashatóan feltüntetésre kerülnek. A Szolgáltatás igénybevételével Fogyasztó vállalja, hogy annak költségeit kifizeti. A Szolgáltatás költsége a Fogyasztó telefonszámláján kerül kiszámlázásra, azt a Fogyasztó telefontársasága szedi be. A Szolgáltatást igénybe vevő Fogyasztó tudomásul veszi, hogy abban az esetben, ha telefonszámláját nem, vagy késedelmesen rendezi, a továbbiakban kizárható a Szolgáltatás igénybevételéből. 4. Fogyasztó hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató a Fogyasztó jósokkal folytatott beszélgetését (a Szolgáltatást) rögzítse, a Szolgáltatás hangfelvételét: - bármilyen formában - ismételt sugárzást is lehetővé tevő módon – rögzítse; - a rögzített felvételeket nyilvánosságra hozza; - sokszorosítsa; - terjessze (akár promóciós célból is); és - bármilyen egyéb módon, területi, időbeli és felhasználási korlát nélkül felhasználja. A Szolgáltató kizárólagosan jogosult a Szolgáltatással kapcsolatos valamennyi hangfelvétel kereskedelmi célú, másodlagos jellegű kereskedelmi hasznosítására. Az ebből a tevékenységből származó bevétel kizárólagosan a Szolgáltatót illeti meg. Fogyasztót a fentiek vonatkozásában semmilyen ellenérték vagy költségtérítés nem illeti meg 5. A Szolgáltató semmiféle felelősséget nem vállal a jósok által a Fogyasztókkal közölt jövőre vonatkozó kijelentések, tényállítások, tanácsok vagy egyéb információk tartalmáért. A Fogyasztó a Szolgáltatás igénybevétele során szerzett minden ilyen információt saját belátása szerint és saját felelősségére használ fel. 6. Szolgáltató nem ellenőrzi a Szolgáltatás nyújtása során elhangzott információkat. Szolgáltató nem felelős az elhangzottak igazságtartalmát, pontosságát, teljességét, biztonságát, időszerűségét, minőségét, megfelelőségét, jogszerűségét vagy alkalmazhatóságát illetően. 7. A Szolgáltatást csak azok a 18. életévüket betöltött nagykorú személyek vehetik igénybe, akik a magyar jogszabályok szerint maguk köthetnek szerződést vagy tehetnek más jognyilatkozatot. 8. Kizárólag a Fogyasztó felelőssége, hogy melyik jóst választja és hogy az illető jós rendelkezik-e a Fogyasztó igényeinek megfelelő képzettséggel, képességgel és tapasztalatokkal. 9. A kiválasztott jós foglaltsága esetén - a hívás eredményessége érdekében - a Szolgáltató a hívást valamelyik szabad jóshoz kapcsolja. 10. A Szolgáltató nem garantálja, hogy a Fogyasztó által kiválasztott jós képes arra, hogy a Fogyasztó által keresett információt vagy kért tájékoztatást nyújtsa. 11. A jósok nem a Szolgáltató alkalmazottai. 12. A Fogyasztó és a jós felelősek egyedül a kettejük között lezajlott beszélgetésért és kommunikációért. Az, hogy a Fogyasztó támaszkodik a jós által adott tanácsra és megbízik az általa adott információban, a Fogyasztó döntése. A Szolgáltató nem felelős semmilyen információért, amelyet a Fogyasztó kap. 13. Pénzügyi kérdésekkel kapcsolatos információk. A Fogyasztó nem kérhet - sem közvetlenül sem írásban - tanácsot befektetési lehetőségekkel, értékpapírok vételével/eladásával, értékpapírok és befektetések elemezésével vagy értékelésével kapcsolatban. 14. Egészségügyi kérdésekkel kapcsolatos információk. A Jós által nyújtott egészséggel kapcsolatos információk általánosak és kizárólag nevelő célzatúak. A Szolgáltató nem egészségügyi tanácsadási, kórházi vagy orvosi szolgáltatást nyújt. Jósaink nem azért vannak, hogy betegségeket diagnosztizáljanak, kezelést nyújtsanak vagy gyógyszert írjanak fel. A Szolgáltatás igénybevételével a Fogyasztó vállalja, hogy semelyik előbbiekben felsorolt szolgáltatást nem kéri. Súlyos egészségügyi probléma esetén, kérem, keressen fel egészségügyi szakembert vagy a legközelebbi kórházat, rendelőintézetet. 15. A Szolgáltatás igénybe vétele a jelen Általános Szerződési Feltételek automatikus elfogadását jelenti. A Szolgáltatás igénybe vételével a Fogyasztó hozzájárul, hogy a Szolgáltató adatait minden további ellenszolgáltatás nélkül felhasználja direkt marketing célokra (így SMS-beli, elektronikus levélben vagy telefonon keresztül történő megkeresés révén) akár saját, akár kereskedelmi partnerei termékeinek, szolgáltatásainak népszerűsítésére. Az adatok feldolgozását az EsoTV Magyarország Kft. (2724 Újlengyel, Temető út 48.) végzi. Adatkezelési nyilvántartási szám: 02597-0000. 16. A Fogyasztók az adataik előző pont szerinti felhasználására való hozzájárulásukat bármikor visszavonhatják oly módon, hogy erről írásbeli nyilatkozatot küldenek "Robinson" jeligére az EsoTV Magyarország Kft. részére (1531 Budapest 126. PF. 66.). 17. Szolgáltató a Szolgáltatáshoz a hét minden napján, éjjel-nappal elérhető alapdíjas telefonos közönségszolgálatot biztosít a 06 1 877- 2509 telefonszámon, valamint az info@esotv.hu email címen. A közönségszolgálati számon a Szolgáltatás nem vehető igénybe, az csak a Fogyasztók kérdéseinek és esetleges panaszainak fogadására szolgál. 18. A Szolgáltató fenntartja a jogot a Szolgáltatás bármikori felfüggesztésére vagy beszüntetésére, illetve jelen általános szerződési feltételek megváltoztatására. 19. Jelen ÁSZF-et a Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani, s köteles a módosított változatot a Fogyasztók számára elérhetővé tenni. 20. Szolgáltató adatai: Székhelye: 2724 Újlengyel, Temető út 48. Cégjegyzékszáma: 01-09-908903 Adószáma: 12354454-2-43


1 2 3

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza