Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Fogyasztók mérik fel az elektromos hálózat hibáit Vas megyében

-, 2010. december 15. - szerda 13:21
Címkék: E.ON, hiba,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Vas megyében az E.ON a fogyasztót kéri meg, szaladjon végig a falun ellenőrizni, hol nincs áram. A késve, de kétszer fáradó szerelők kiszállási díjával pedig elveszik a kedvet a bejelentéstől.


Egy kis faluban élek Vas megyében és elég gyakori az 1-2 perces áramkimaradás. Az utóbbi ilyen alkalommal beszóltam az E.ON ügyfélszolgálatra, ahol közölték, csak szaladjam végig a falut, nézzem meg, hogy még kinél volt kimaradás. Ezt nem tettem meg.

Utána az én címemre küldték a szerelőket nem tudom miért. A szerelők két nappal később ismét megjelentek, hogy én megint áramkimaradást jelentettem. Mondtam én ugyan nem, mivel itthon sem voltam. A szerelők végtelenül szemtelenek voltak, közölték, hogy szenilis nő vagyok, aki unatkozik.

Ezt követően kb. egy hónappal kiküldtek egy számlát kiszállási díjról. Ezzel zsarolva az ügyfelet, hogy ne merjen bejelentést tenni a rendszeres áramkimaradások miatt. Az meg, hogy szaladjam végig a falut, mert ők nem látják a rendszert, több mint érdekes. A szaladásról csak annyit, hogy mozgáskorlátozott vagyok és egyébként sem az E.ON fullajtárja.

Hajrá szolgáltató, csak így tovább! Biztos nem lesz reklamáció!

Edit

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

sorstárs, 2011. október 17. - hétfő 12:53

Kedves HaraginéE Ez már mindenki magas iskolája! Ezzel magyarázzák az uzsoraszerű számlázás titkait.Másként csődbe mennének és nem lenne extra profitjuk!

Haranginé Bujdosó Mónika, 2011. augusztus 01. - hétfő 20:59

Nem tudom figyelte-e már más is az eon-os számla hátulját??Az e havi fogyasztásom dijja:18169 ft.Minden hónapban diktálok,ki is számoltam,hogy ennyi lesz.Erre kaptam 27660 ft os csekket.Megforditom,ott még részleteznek 9322 ft rendszerhasználati dijjat/amiben elosztói veszteség dij kétszer is szerepel/+ szénipari szerkezet átalakitás cimen még 1196 ft szerepel.Mi közöm van ezekhez,ha megvan a kilowatt fogyasztás+ a szorzó dij,akkor a többi micsoda?Vagy csak én vagyok buta ezt megérteni??

Matus László, 2011. január 15. - szombat 09:54

Kedves Höhö! Annyira össze-vissza írsz és értelmetlenek az összefüggéseid,hogy inkább hagyjuk.

Kész szerencse, 2011. január 14. - péntek 17:02

Orsi hogy gondolsz valamira ez egy dolog.Vas-megyi vagy ? Magyarországon kész csoda hogy nincs több lakástűz , brutálisan le vannak lakva az épületek villanyszerlőket kell megkérdeni miket alkotnak az emberek .

höhö, 2011. január 14. - péntek 16:58

Az óráig az enyém a vezeték és a munka díj is , ha azt akarom hogy ne legyen a jövőben problémám .25 év eltelt jobb lecserélni a VEZETÉKEKET ÉS BIZTOSÍTÉKOKAT , nem megvárni MÍG ELTÜNIK A VEZETÉK VAGY KAPCSOLATOKNÁL A VILLANY. Családi házunknál telejesen kicseréltettem a vezetékeket + éjszakait vezettek be + 1 fázist bővittettem . 105 000 ft-ért. Makulátlan ismét a rendszer. Matus nyugi nem csak nálad van már villany :)Okostojás , de még mindig nem tudjuk hol volt a hiba (?)..... Készenléti díj ide vagy oda :) Az ország másik végéből okoskodsz ? Akkor gyere le Vas-megyébe és nézz körül:) Extra van még kettő telkünk kettő EON bekötéssel semmi gond :)Nálunk valami nagyon nem van jól mivel leglább 7 ingatalnunknál nincs gond! csőőőőőőő :D Uf uf , Matus :)

Orsi, 2011. január 14. - péntek 16:55

Kijöttek vagy nem jöttek. Tök mindegy, a hölgy kiállt az igazáért, ezért megbüntették,ez a magyar valóság! de tény, hogy A vas megyei falvakban gyakoriak az áramkimaradások.Gondolom ez azért nem a fogyasztó hibája!!

Matus László, 2011. január 14. - péntek 16:14

höhö te egyszerű, a dolog egyszerű:mert két nap múlva is ismét kijöttek amikor nem is jelentett be semmit, mert az a dolguk, hogy kijőjenek, ha nincs áram és akkor reklamáljanak,ha megnézték és nem az hibájuk ,mert ezért fizetem a készenléti díjat. Egyébként meg rosszul tudod,mert az óráig az övék a vezeték.

höhö, 2011. január 04. - kedd 16:59

Matus te nagyon okos , ebből a cikkből honnan veszed hogy a fogyasztónak 100%ban igaza van ? A villany oszloptól a kötés után a fogyasztó problémája ha nincs esetleg villany nála , gondolom ami a cikkből nem derült ki már tele volt az áram elosztónak a tö---e . a hölgyel hogy állandóan telefonálgatott és megkérték nézzen körül a szomszádban is esetleg rájönnének arra hogy csak ennél a VAS-MEGYEI nőnél akadozik érdekes módon 2-percekre elég GYAKORI módon ,kizárható hogy mivel vagy 50 évesek a kötések a házban esetleg a villanyóra előtt és ne adja a jó isten utána lenne nála gond erről az elosztó nem tehet. Ami a mai napig nem derült ki mi lett ezzel az alannyal.20 évente a fő vezetékeket nem árt ÚJRA cserélni és ez a FOGYASZTÓ költsége.Régi építésű épületekben pedig az aluminium vezetéket nem árt korszerűbbre cserélni.Fogyasztókról nem is beszélve, ha tulterheli a lakást vagy házat , eltünedezik a villany valahol melegedés is lehet . Nem vagyok nagy szakértő de már égett le pár kecó emiatt.Ahelyett hogy lázítanád a hölgyet inkább tanácsold neki hogy nézesse át az épületet egy szakemberrel.Boldog tűzmentes Új évet kívánok !

Matus László, 2010. december 17. - péntek 12:48

Teljesen igaza van a hölgynek!! Én is fel lennék háborodva.Javaslom,hogy minden fórumon egészen a minisztériumokig jelentse fel őket és ne fizessen.Kérdezzen meg pár szomszédot,hogy emlékeznek-e az áramkimaradásra /csak azért is,hogy megmaradjon az emlékezetükben/ és ha kell ezzel védje meg magát.

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza