Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Fogyasztók mérik fel az elektromos hálózat hibáit Vas megyében

-, 2010. december 15. - szerda 13:21
Címkék: E.ON, hiba,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Vas megyében az E.ON a fogyasztót kéri meg, szaladjon végig a falun ellenőrizni, hol nincs áram. A késve, de kétszer fáradó szerelők kiszállási díjával pedig elveszik a kedvet a bejelentéstől.


Egy kis faluban élek Vas megyében és elég gyakori az 1-2 perces áramkimaradás. Az utóbbi ilyen alkalommal beszóltam az E.ON ügyfélszolgálatra, ahol közölték, csak szaladjam végig a falut, nézzem meg, hogy még kinél volt kimaradás. Ezt nem tettem meg.

Utána az én címemre küldték a szerelőket nem tudom miért. A szerelők két nappal később ismét megjelentek, hogy én megint áramkimaradást jelentettem. Mondtam én ugyan nem, mivel itthon sem voltam. A szerelők végtelenül szemtelenek voltak, közölték, hogy szenilis nő vagyok, aki unatkozik.

Ezt követően kb. egy hónappal kiküldtek egy számlát kiszállási díjról. Ezzel zsarolva az ügyfelet, hogy ne merjen bejelentést tenni a rendszeres áramkimaradások miatt. Az meg, hogy szaladjam végig a falut, mert ők nem látják a rendszert, több mint érdekes. A szaladásról csak annyit, hogy mozgáskorlátozott vagyok és egyébként sem az E.ON fullajtárja.

Hajrá szolgáltató, csak így tovább! Biztos nem lesz reklamáció!

Edit

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

sorstárs, 2011. október 17. - hétfő 12:53

Kedves HaraginéE Ez már mindenki magas iskolája! Ezzel magyarázzák az uzsoraszerű számlázás titkait.Másként csődbe mennének és nem lenne extra profitjuk!

Haranginé Bujdosó Mónika, 2011. augusztus 01. - hétfő 20:59

Nem tudom figyelte-e már más is az eon-os számla hátulját??Az e havi fogyasztásom dijja:18169 ft.Minden hónapban diktálok,ki is számoltam,hogy ennyi lesz.Erre kaptam 27660 ft os csekket.Megforditom,ott még részleteznek 9322 ft rendszerhasználati dijjat/amiben elosztói veszteség dij kétszer is szerepel/+ szénipari szerkezet átalakitás cimen még 1196 ft szerepel.Mi közöm van ezekhez,ha megvan a kilowatt fogyasztás+ a szorzó dij,akkor a többi micsoda?Vagy csak én vagyok buta ezt megérteni??

Matus László, 2011. január 15. - szombat 09:54

Kedves Höhö! Annyira össze-vissza írsz és értelmetlenek az összefüggéseid,hogy inkább hagyjuk.

Kész szerencse, 2011. január 14. - péntek 17:02

Orsi hogy gondolsz valamira ez egy dolog.Vas-megyi vagy ? Magyarországon kész csoda hogy nincs több lakástűz , brutálisan le vannak lakva az épületek villanyszerlőket kell megkérdeni miket alkotnak az emberek .

höhö, 2011. január 14. - péntek 16:58

Az óráig az enyém a vezeték és a munka díj is , ha azt akarom hogy ne legyen a jövőben problémám .25 év eltelt jobb lecserélni a VEZETÉKEKET ÉS BIZTOSÍTÉKOKAT , nem megvárni MÍG ELTÜNIK A VEZETÉK VAGY KAPCSOLATOKNÁL A VILLANY. Családi házunknál telejesen kicseréltettem a vezetékeket + éjszakait vezettek be + 1 fázist bővittettem . 105 000 ft-ért. Makulátlan ismét a rendszer. Matus nyugi nem csak nálad van már villany :)Okostojás , de még mindig nem tudjuk hol volt a hiba (?)..... Készenléti díj ide vagy oda :) Az ország másik végéből okoskodsz ? Akkor gyere le Vas-megyébe és nézz körül:) Extra van még kettő telkünk kettő EON bekötéssel semmi gond :)Nálunk valami nagyon nem van jól mivel leglább 7 ingatalnunknál nincs gond! csőőőőőőő :D Uf uf , Matus :)

Orsi, 2011. január 14. - péntek 16:55

Kijöttek vagy nem jöttek. Tök mindegy, a hölgy kiállt az igazáért, ezért megbüntették,ez a magyar valóság! de tény, hogy A vas megyei falvakban gyakoriak az áramkimaradások.Gondolom ez azért nem a fogyasztó hibája!!

Matus László, 2011. január 14. - péntek 16:14

höhö te egyszerű, a dolog egyszerű:mert két nap múlva is ismét kijöttek amikor nem is jelentett be semmit, mert az a dolguk, hogy kijőjenek, ha nincs áram és akkor reklamáljanak,ha megnézték és nem az hibájuk ,mert ezért fizetem a készenléti díjat. Egyébként meg rosszul tudod,mert az óráig az övék a vezeték.

höhö, 2011. január 04. - kedd 16:59

Matus te nagyon okos , ebből a cikkből honnan veszed hogy a fogyasztónak 100%ban igaza van ? A villany oszloptól a kötés után a fogyasztó problémája ha nincs esetleg villany nála , gondolom ami a cikkből nem derült ki már tele volt az áram elosztónak a tö---e . a hölgyel hogy állandóan telefonálgatott és megkérték nézzen körül a szomszádban is esetleg rájönnének arra hogy csak ennél a VAS-MEGYEI nőnél akadozik érdekes módon 2-percekre elég GYAKORI módon ,kizárható hogy mivel vagy 50 évesek a kötések a házban esetleg a villanyóra előtt és ne adja a jó isten utána lenne nála gond erről az elosztó nem tehet. Ami a mai napig nem derült ki mi lett ezzel az alannyal.20 évente a fő vezetékeket nem árt ÚJRA cserélni és ez a FOGYASZTÓ költsége.Régi építésű épületekben pedig az aluminium vezetéket nem árt korszerűbbre cserélni.Fogyasztókról nem is beszélve, ha tulterheli a lakást vagy házat , eltünedezik a villany valahol melegedés is lehet . Nem vagyok nagy szakértő de már égett le pár kecó emiatt.Ahelyett hogy lázítanád a hölgyet inkább tanácsold neki hogy nézesse át az épületet egy szakemberrel.Boldog tűzmentes Új évet kívánok !

Matus László, 2010. december 17. - péntek 12:48

Teljesen igaza van a hölgynek!! Én is fel lennék háborodva.Javaslom,hogy minden fórumon egészen a minisztériumokig jelentse fel őket és ne fizessen.Kérdezzen meg pár szomszédot,hogy emlékeznek-e az áramkimaradásra /csak azért is,hogy megmaradjon az emlékezetükben/ és ha kell ezzel védje meg magát.

Kommentek

leo lobito, 2020. január 28.

Szüksége van sürgős pénzügyi segítségre? írjon nekünk e-mailben: leolobitohelpfunds@hotmai...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza