Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Kötelező lehet a társasházakon a napkollektor

MTI, 2010. december 02. - csütörtök 11:01
Címkék: napkollektor, társasház
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Valószínűleg kötelezővé teszik a társaságházak számára a napkollektort a használati melegvíz igény kielégítésére Bencsik Jánosnak, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium klíma- és energiaügyi államtitkárának szavai szerint, amit a Napi Gazdaság idéz.


A Napi Gazdaság a csütörtöki számában a lap szervezésében tartott előző napi előadást ismertetve azt írja, hogy a kötelező átvételi rendszerből kikerülő kapcsolt erőművek számára átmeneti moratóriumot hirdet a kormány. Az államtitkár szerint a támogatás mértékében különbség lesz a megújuló energia és a gázalapú termelés között.A konferencián elmondta: "nincs olyan konkrét terv, amely szerint az államosítás lenne a megoldás azon energiaszolgáltatókkal szemben, amelyekkel nem tud megállapodni az állam, az egyetemes szolgáltatást azonban mindenképpen biztosítani kell".

A Mátrai Erőmű leállított fejlesztése és a Paksi Atomerőmű bővítése kapcsán Bencsik János úgy fogalmazott - idézi a lap -, hogy "amíg viszonylag kedvező áru, biztonságos külső források vannak, addig nem kell erőltetni a magyarországi ásványvagyon kitermelését és hasznosítását, a későbbiekben azonban - megfelelő tisztaszén-technológia esetén - ez a helyzet megváltozhat.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Ortal, 2011. január 03. - hétfő 09:21

Nagyon sokféle szerkezetű és működésű rendszer érhető el, kezdve a levegős napkollektortól a vákuumcsövesekig széles a paletta: http://aeco.hu/napkollektor/ kíváncsi vagyok hogyan fog felépülni a támogatási rendszer és milyen megoldásokat fognak támogatni. Én pl. a levegős kollektor rendszerek elkötelezett híve vagyok. :)

Matus László, 2010. december 02. - csütörtök 14:53

Kedves jó Bencsik úr!Nem lehet,hogy kicsit túl van fizetve és így nem lát ki a pénzkupacai mögül??? Mi az,hogy kedvező árú ??? Próbáljon már egyszer megélni havi 100.000-ből és ebből fizetni a kedvező árú /140Ft/m3/ gázt és a többi energiahordozót ,persze a megélhetése mellett.Már nem tudják,hogy miket irkálnak jó dolgukban!

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza