Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Fokozott rendőrségi ellenőrzés Szabolcsban

MTI, 2010. november 25. - csütörtök 11:41
Címkék: ünnep, ellenőrzés, rendőrség, fogyasztóvédelem, VPOP
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Fokozott rendőrségi ellenőrzés kezdődött csütörtökön Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; a január elsejéig tartó akcióban romániai rendőrök is részt vesznek - közölte a nyírségi rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.


Az ellenőrzés a megye teljes területére kiterjed, s célja az év végi ünnepekhez köthető jogsértések megelőzése, felderítése, visszaszorítása - tájékoztatott közleményben Fedor Rita főhadnagy. A közterületeken és a nyilvános helyeken, így a főbb közlekedési útvonalak mentén, pályaudvarokon, a bevásárló központok, piacok környékén és az ünnepi rendezvények helyszínein a november 25-től január 1-ig tartó akció során fokozott lesz a rendőri jelenlét Szabolcsban.

A fenyőfalopások megelőzésére az erdészekkel, mezőőrökkel és közterületi felügyelőkkel együtt rendszeresen ellenőrzik az állami, illetve magánerdők környékét.

Kiemelt feladata lesz a rendőröknek a határforgalom segítése a hat szabolcsi magyar-ukrán és magyar-román átkelőhelyen, s fokozottan ellenőrzik a zöldhatár menti körzeteket is. Fedor Rita hozzátette: az akcióban részt vesznek a társhatóságok, a vám- és pénzügyőrség, a természetvédelmi hivatal, az adóhatóság, a tisztiorvosi szolgálat, a fogyasztóvédelem, az élelmiszer-biztonsági hivatal, a munkavédelmi felügyelőség, a közlekedési hatóság, a polgárőr szervezetek, települési őrségek, polgármesteri hivatalok munkatársai is.

Emellett bevonták az akcióba a szomszédos romániai Szatmár megye rendőr-főkapitányságát is, a szabolcsi rendőrök mellett román egyenruhások is részt vesznek az ellenőrzésben, főként a pályaudvarok, bevásároló központok és piacok környékén.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

REMY FINK, 2020. január 09.

[REMY.CREDIT111@gmail.com]

Szüksége van valamilyen hitelre vagy finanszírozásra? ...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza