Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Magyar-horvát fogyasztóvédelmi együttműködés

MTI, 2010. november 24. - szerda 16:41
Címkék: fogyasztóvédelem, horvát, magyar, megállapodás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Együttműködési megállapodást kötött a magyar és a horvát fogyasztóvédelmi hatóság - közölte a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) szerdán.


A megállapodás célja a fogyasztóközpontú, biztonságos árupiac létrehozása, valamint mindkét országban a hatékony piacvédelmi és fogyasztóvédelmi rendszer működtetése.

Az NFH közleményében hangsúlyozta: a megállapodás megkötésével teljesítették azon célkitűzésüket, hogy valamennyi szomszédos ország fogyasztóvédelmi hatóságával szakmai együttműködést alakítsanak ki.

A Kozármislenyben nemrégiben aláírt magyar-horvát fogyasztóvédelmi megállapodáskor Kruno Kovačević, a Horvát Állami Felügyelőség főigazgatója kiemelt jelentőségűnek tartotta a két hatóság közötti együttműködés intézményesülését.

Csákiné Gyuris Krisztina, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság főigazgató-helyettese köszönetet mondott a horvát partnernek az eddigi kapcsolatok erősítéséért és a további együttműködési szándékért.

A résztvevők felvetették a közös ellenőrzés lehetőségét az NFH karácsonyi akciója során. A felügyelők az általános kereskedelmi feltételek és az árfeltüntetés vizsgálata mellett várhatóan a fényfüzérek termékbiztonsági ellenőrzését is elvégzik - írja az NFH közleményében.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Richard Cosmos, 2020. január 24.

Szüksége van kölcsönre? személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzáloghitel? Mezőgazdasági...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Á. Balázs, 2020. január 22.

Üdv! Nekünk a Baliner Bt.-ről van nagyon rossz véleményünk. Nem teljesítették határidőre a...

Ablakcsere buktatókkal

Mr. George Anderson, 2020. január 22.

Üzleti kölcsönt keres? Személyi kölcsönök, lakáscélú kölcsönök, autó kölcsönök, di...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza