Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Töretlenül növekszik az ország új autóklubja

Munkatársunktól, 2010. november 16. - kedd 15:41
Címkék: közlekedés, autó, biztosítás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

2010. szeptemberében indult útjára a Forensis Autóklub. A kedvező ajánlatoknak köszönhetően, az autósok között gyorsan híre ment az új kezdeményezésnek és naponta több száz új taggal bővül a közösség.


"Mára már harmincezer tagot számlálunk; a tagsággal párhuzamosan folyamatosan bővül a kedvezményt adó partnerek köre is, így már több száz elfogadó hellyel rendelkezik a Forensis Autóklub szerte az országban" - mondta Markót Imre, a Forensis Autóklub ügyvezetője. A műszaki hátteret az autóklub működéséhez a nemzetközi Europ Assistance kapcsolatai biztosítják.

A tagok számára már az indulás első heteiben vonzó kedvezményes vásárlási lehetőséget kínált a klub. A kedvezmények igénybevételéhez csak regisztrálniuk kell az autótulajdonosoknak, miután minden tag ingyenes mágnes csíkos HiCo kártyát kap tagságának igazolására. "A tagság tejesen díjmentes, a kedvezményeket ennek használatával vehetik igénybe tajgaink. Egy autó tulajdonos akár évi kétszázezer forintos megtakarítást is elérhet a klubtagságon keresztül és a kedvezményadó partnerek számának növekedésével ez az összeg folyamatosan tovább növekszik" - tájékoztat az ügyvezető.

forensis.hu

A tagok számára az autóval kapcsolatos szolgáltatások minden szegmenséből kínálnak országszerte kártya elfogadóhelyet. A partnerek listája a teljesség igénye nélkül:

- Üzemanyag: Agip
- Assistance:Europ Assistance
- Biztosítások: CLB
- Autógumi: Marso
- Autóbérlés: AVIS
- Utazások: Neckerman
- Játékok: Bagolyvár

Az autóklub úgy kalkulál, az év végére várhatóan hetvenezer főre bővül a klubtagok száma, 2011 végére pedig kétszázezres létszámot várnak.

"Hiszünk benne, hogy a válság után csak az igazi értéket termelő szolgáltatók lehetnek sikeresek, a Forensis partnereinek és tagjainak is hasznot hoz, anélkül, hogy az újabb kiadást generálna működésével. A Forensis által hozzáadott szolgáltatások az értékláncban emelik a szolgáltatás minőségét a tagjaink számára, olcsóbbá teszik a vevő elérését a partnereinknek" - mondta Markót Imre.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Juhász Sándorné, 2011. augusztus 10. - szerda 18:36

Tiszteletem! Szeretném közölni Önökkel hogy én és a férjem meg igényeltük ezt a kártyát,kb 2hete de semmi válasz,és kártya sem érkezett. Szeretném ha értesítést küldenének hogy mi ennek az oka.

Mezővári József, 2011. augusztus 09. - kedd 08:36

Nagyon jó ez a klub tagság.

Ordasi György, 2011. augusztus 08. - hétfő 18:28

Segítségüket kérem szolgáltatás ügyben. GySM. megyei Páli községben lévő AGIP kútnál rendszeresen hiánycikk a bioetanol (E85)üzemanyag,rövid időn belül 4-szer fordult elő hogy nem tudtam tankolni.Lakóhelyemhez ez a kút van közel 15km,Győr40km,egy tankolásért (már ha sikerül) ennyit utazni nem olcsó mulatság! Kérem ha módjukban áll nézzenek utána hogy miért nem működik rendben a szolgáltatás,vagy ha lehetséges Kössenek szerződést Csornán lévő kutak valamelyikével.Nem nagyon tudom használni a kedvezményt biztosító kártyát,mert amire használnám az nincs. Legutóbb szombaton este jártam pórul 20.óra 25.perckor és ezt jeleztem a vásárlók könyvében.Csorna vonzás körzetében ez az egyetlen elfogadó hely. Várom segítségüket és válaszukat.Kártyaszám:7083 2600 6014 7142.

Titi, 2010. december 10. - péntek 14:45

Megkaptam, használom, szuper! Fog még tovább bővülni a kedvezményes kör?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza