Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!



Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Csempészcigaretta - tripláztak a fináncok a hétvégén

MTI, 2010. november 08. - hétfő 14:41
Címkék: VPOP, cigaretta, csempészet
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Több mint huszonnyolcmillió forint értékű csempészett cigarettát foglaltak le a kölcsei határrendészeti kirendeltség munkatársai a hétvégén Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a nyírségi rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.


A határrendészek pénteken Sonkád belterületén ellenőriztek egy teherautót, amelyben harmincötezer doboz, 20,5 millió forint értékű ukrán zárjegyes cigarettát találtak - mondta az egyik elfogásról Fülöp Gergely, rendőr százados.

A szóvivő tájékoztatása szerint nem sokkal később Botpaládon akartak ellenőrizni egy személyautót a kölcsei határrendészek, de annak vezetője nem állt meg a jelzésre. Az üldözött jármű egy közeli földúton elakadt, így elfogták a sofőrt. Ebben a gépkocsiban ötezer doboz, 3,1 millió forint értékű cigaretta volt. Kiderült, hogy az autóra egy forgalomból kivont jármű rendszámát szerelték, így egyedi azonosító-jel meghamisítása miatt is eljárás indult.

A kölcsei határrendészek harmadik fogása Tiszabecs közelében volt, a község határában valaki, vagy valakik tízezer doboz, ötmillió forint értékű cigarettát raktak le, amelyet később akartak elszállítani. Fülöp Gergely elmondta, hogy a lefoglalt dohányárut, a szállításhoz használt teher- és személyautót, valamint az ügyben érintett három magyar állampolgárt átadták a vám- és pénzügyőrségnek, amely lefolytatja majd a büntetőeljárást.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. február 19.

Szüksége van sürgős kölcsönre pénzügyi problémájának megoldásához, valamint vállalkoz...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. február 18.

Hitelre van szüksége? Adunk mindenféle kölcsönt, például adóssághitel, üzleti kölcsön, o...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. február 16.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza