Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Befejeződött az iszapömlésben sérült ingatlanok értékbecslése

MTI, 2010. november 02. - kedd 16:21
Címkék: iszap, biztosító
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Befejezte az iszapömlésben megsérült összesen 362 ingatlannak az értékbecslését a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara által felkért szakértői csoport Devecserben, Kolontáron és Somlóvásárhelyen - mondta Muharay Árpád tábornok helyreállítási és újjáépítési felügyelő.


A tábornok az újjáépítési csoport legfontosabb feladatának az értékbecslési adatlapok összeállítását nevezte, melynek alapján a Belügyminisztérium által kijelölt jogászcsoport az újjáépítésre és a kártalanításra vonatkozó szerződéseket megköti az érintettekkel. Az elmúlt napokban az értékbecslő csoport a terepen végzett méréseket, ezek eredményeit összesítik és még kedden átadják a jogászcsoportnak - mondta Muharay Árpád.

mti

Hozzátette: Devecserben 272, Kolontáron 53, Somlóvásárhelyen 37 ingatlanról készítettek értékbecslést, amelyben a katasztrófát megelőző forgalmi értéket állapították meg.

Toldi Tamás, Devecser polgármestere elmondta, hogy minden segítséget megadnak a lakhatás feltételeinek biztosítására. A kármentő bizottság döntésének értelmében megkezdték a százezer forintos gyorssegélynek a kiosztását a Magyar Kármentő Alapból, amely mellé az emberek a vöröskereszt segélycsomagját is megkapják.

Hozzátette: 120 család vette fel eddig a pénzt, de december 20-ig meghosszabbították a segély felvételi idejét. Szerdán délután öt órakor lakossági fórumot tartanak, melynek egyik vendége Tállai András, a Belügyminisztérium önkormányzatokért felelős államtitkára lesz - tájékoztatott Toldi Tamás.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. február 24.

Szüksége van egy hitel fizeti ki hitelek és adósságok? Azt kell finanszírozni, hogy hozzanak l...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

Mark Geza Istvan, 2020. február 22.

Nekem is a Plastic World Hungary Kft-vel van kellemetlen tapasztalatom. Panel lakás ablak és ajtó...

Ablakcsere buktatókkal

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza