Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Negyedmilliós büntetés illegális szemétlerakás miatt

MTI, 2010. október 22. - péntek 17:11
Címkék: hulladék, környezetvédelem
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Mintegy három köbméternyi háztartási hulladéktól akart megszabadulni egy fehérvárcsurgói férfi úgy, hogy a szemetet a 81-es főút melletti mezőgazdasági területre borította; a kupacból előkerült tárgyak alapján azonban azonosították, s a bíróság - nem jogerősen - 250 ezer forint pénzbüntetésre ítélte - közölte a rendőrség.


A szemétkupacra az erdőrész tulajdonosa hívta fel a rendőrség figyelmét - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A helyszíni szemle során a hulladékból több olyan tárgy - felcímzett dobozok, valamint egy forgalomból kivont autó rendszámtáblája - került elő, amelyek alapján a rendőrség azonosítani tudta a feltételezett elkövetőt, aki nem is tagadta, hogy ő pakolta le az érintett területen a szemetet - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.

Az ügy a szakértő bevonásával lefolytatott rendőrségi eljárást követően, egy hónapon belül, gyorsított eljárással a bíróság elé került, s a férfit hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt első fokon pénzbüntetésre ítélték.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

liza, 2019. október 22.


Üdvözlet mindenkinek, Liza vagyok, aki magyar vagyok, és csak egy nagyon üdvözlettel sz...

Patika trükk

liza, 2019. október 22.


Üdvözlet mindenkinek, Liza vagyok, aki magyar vagyok, és csak egy nagyon üdvözlettel sz...

Nincs tartozásom, de feketelistán vagyok...

Mr. Richard Cosmos, 2019. október 22.

Szüksége van hitelre? személyi kölcsönök? üzleti kölcsönök? karácsony kölcsön? jelzálo...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés