Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Nápoly utcáin ismét a szemét az úr

MTI, 2010. október 19. - kedd 17:21
Címkék: szemét, Nápoly
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Óráról órára rosszabbodik a helyzet Nápolyban, a város utcáin már 850 tonnányi szemét halmozódott föl - hívta fel a közvélemény figyelmét kedden Paolo Giacomelli, Nápoly közegészségügyért felelős tanácsosa.


Rosa Iervolino Russo polgármester hétfőn levélben kért segítséget Silvio Berlusconi miniszterelnöktől és az illetékes államtitkártól, választ azonban nem kapott. Keddre virradó éjjel a tűzoltókat számos esetben riasztották felgyújtott szeméttárolókhoz Nápolyban és környékén. A tervezett szemétlerakónál, a közeli Terzigno városhoz tartozó területen eközben a helyi lakosok tiltakozása súlyos összecsapásokra vezetett.

mti

A nápolyi rendőrség szóvivőjének beszámolója szerint körülbelül negyven teherautónyi szemetet sikerült lerakni a terzignói telepen, a maradék hatvan tonna elhelyezése azonban meghiúsult a helyiek tiltakozása miatt, akik nem akarják, hogy újabb szemétlerakó létesüljön a Vezúv Nemzeti Park közelében. A lakosok úttorlaszokat emeltek, hogy megakadályozzák a szemét lerakását, kövekkel dobálták meg a helyszínre érkező rendőröket, akik közül hárman megsérültek.

"Az a probléma, hogy nem tudjuk, hová szállíthatjuk el a szemetet és ha továbbra sem mondja meg senki, az állapotok rohamosan romlani fognak" - figyelmeztetett Giacomelli.

Nápolyban két éve már kialakult egy, a mostanihoz hasonló vészhelyzet, mert a hulladéktározók telítődtek, a lakosság pedig ellenezte újabb területek használatba vételét.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza