Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Harminc százalékkal emelkedhet az egri távhő díja

MTI, 2010. október 12. - kedd 17:21
Címkék: távhő, díj
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Nem minden alapot nélkülözőek azok a hírek, hogy az EVAT Zrt. 2011. január 1-jétől a távhő árának drasztikus, közel 30 százalékos emelésére készül.


Várkonyi György a cég ügyvezetője szerint a megváltozott körülmények valóban egy ilyen nagyságrendű drágulást indokolnának Ez utóbbiak közé tartozik a kötelező villamosenergia-átvétel jövő évi megszüntetése (ami országos ügy, és a Magyar Kapcsolt Energia Társaság jelenleg is lobbizik a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnál a döntés megváltoztatásáért), nemkülönben pedig az Egerbe tervezett biofűtőmű engedélyezési eljárásának a csúszása, ami hátráltatja a kivitelezés elindulását.

Mint ismert, az EVAT éppen azért döntött e beruházás mellett, mert az nem csupán környezetbarátabb, de olcsóbb energiát is jelentene a városban élők számára, ám mivel a választási kampány során a fűtőmű ügye is a politika témájává (kevés híján áldozatává) vált, jelenleg még az építési engedély is hiányzik, holott annak már szeptemberben meg kellett volna lennie. És bár Várkonyi György úgy látja, az áremelés mind a 2007 óta változatlan alapdíj, mind pedig a távhő esetében elkerülhetetlen, bízik abban: az egyik esetben sem haladja majd meg a 10 százalékot.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza