Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Harminc százalékkal emelkedhet az egri távhő díja

MTI, 2010. október 12. - kedd 17:21
Címkék: távhő, díj
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Nem minden alapot nélkülözőek azok a hírek, hogy az EVAT Zrt. 2011. január 1-jétől a távhő árának drasztikus, közel 30 százalékos emelésére készül.


Várkonyi György a cég ügyvezetője szerint a megváltozott körülmények valóban egy ilyen nagyságrendű drágulást indokolnának Ez utóbbiak közé tartozik a kötelező villamosenergia-átvétel jövő évi megszüntetése (ami országos ügy, és a Magyar Kapcsolt Energia Társaság jelenleg is lobbizik a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnál a döntés megváltoztatásáért), nemkülönben pedig az Egerbe tervezett biofűtőmű engedélyezési eljárásának a csúszása, ami hátráltatja a kivitelezés elindulását.

Mint ismert, az EVAT éppen azért döntött e beruházás mellett, mert az nem csupán környezetbarátabb, de olcsóbb energiát is jelentene a városban élők számára, ám mivel a választási kampány során a fűtőmű ügye is a politika témájává (kevés híján áldozatává) vált, jelenleg még az építési engedély is hiányzik, holott annak már szeptemberben meg kellett volna lennie. És bár Várkonyi György úgy látja, az áremelés mind a 2007 óta változatlan alapdíj, mind pedig a távhő esetében elkerülhetetlen, bízik abban: az egyik esetben sem haladja majd meg a 10 százalékot.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

REMY FINK, 2020. június 21.

Helló, kölcsönre van szüksége? Írjon nekünk e-mailt remy.credit111@gmail.com
E-mail (r...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. június 12.

Szüksége van bármilyen pénzügyi támogatásra? Személyi kölcsönök? Üzleti hitelek? Jelzál...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza