Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Iszapömlés - álkárosultak ellen indult eljárás

MTI, 2010. október 11. - hétfő 10:31
Címkék: iszap, csaló
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az iszapáradat áldozatának adta ki magát, és mintegy hetvenötezer forint értékű segélyt vitt el a helyi plébániáról öt környékbeli településekről érkezett személy.


Vasárnap, az egyházi szervezet adományosztásán jelentkezett segélyért egy 47 éves nő és 48 éves élettársa. Velük tartott egy szintén a környéken lakó 44 éves férfi 17 és 19 éves fiával. Az adományosztáson több szatyornyi tartós élelmiszert és tisztítószert pakolt össze a társaság. Amikor a segélyezésben segédkező munkatárs kérte, hogy adják meg nevüket, lakcímüket, valamint aláírásukkal igazolják az adomány átvételét mindössze a 47 éves nő töltötte ki a blankettát, mint később kiderült, hamis adatokkal.

mti
Hegedűs Zsuzsa szociológus, a miniszterelnök főtanácsadója

A teletömött szatyrokkal a buszmegállóban várakozó társaságot a rendőrök igazoltatták. A 17 éves fiú és a nő először hamis adatokat adott meg, ezért személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelességek megszegése miatt indult ellenük eljárás. Mivel az igazoltatás során kiderült, hogy olyan Devecser környéki településeken élnek, amelyeket az iszapáradat nem érintett, valamennyiük ellen hivatalból eljárást indított csalás szabálysértés miatt az Ajkai Rendőrkapitányság.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

eberti, 2010. október 11. - hétfő 17:09

KINYÍRNI A ROHADÉK CSALÓT!!!

Kármenita, 2010. október 11. - hétfő 11:52

A képen a miniszterelnők főtanácsadója látható a felirat szerint.Te jó Isten!Ez a fogatlan cigányasszony orbánvezér főtanácsadója?Akkor már értem,miért nem csap le a törvény az ilyenekre!

Matrjoska, 2010. október 11. - hétfő 11:50

Szerintem azon a környéken be kellene vezetni a statáriumot nyugodt szívvel,ahogy amerikában is,nagyobb katasztrófa esetén.

papas52, 2010. október 11. - hétfő 11:44

Úgy látszik, még semmi sem változott. Az ál ballib uralkodik továbbra is a médiában. Miért nem lehet a csalók nevét leírni? Milyen jog védi ma a bűnözőket Magyarországon? És milyen jog védi az ártatlanokat, áldozatokat? Illene valóban rendet teremteni és a gyalázatos"alaposan gyanúsítható" maszlag helyett leírni: tetten ért!!!

Renegát, 2010. október 11. - hétfő 11:31

Talán az elkövetők származását is illett volna leírni! Vagy az már nem derogál? A kép valószínűleg nem a tettesek egyikéről készült, de azt borítékolhatom, hogy cigány származásúak voltak.

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza