Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Drágulhat a cigaretta

MTI, 2010. október 11. - hétfő 09:41
Címkék: adó, cigaretta,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Már készül a cigaretta jövedéki adójának emelésére vonatkozó javaslat, ám azt még nem tudni, mekkora lesz az emelés mértéke - írta hétfői számában a Napi Gazdaság, amely szerint korábban tizenöt százalékos emelésről keringtek hírek, de öt százalékos emelés lenne indokolt.


A napilap szerint az unióban most kilencven euró az ezer szálra vetített elvárt jövedéki adótartalom a kiskereskedelmi árból visszaszámolva. Magyarország 2018-ig kapott felzárkózási lehetőséget a hatvannégy eurós szintről a 90 euróig, ami évente majd három euró ezerszálankénti jövedéki adónövekedést jelent.A Napi úgy tudja, a Nemzetgazdasági Minisztérium szerint is káros a piacra, illetve a költségvetésre nézve az úgynevezett adójegy-bespájzolás, amit néhány gyártó a jövedéki adó emelése előtti időszakban eszközöl, hogy sokáig ne kelljen a kereskedelmi árban érvényesítenie a közteherváltozást. A kabinet már az új adótörvényekben elejét veszi az adójegy-felhalmozásnak - írta a lap.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Magyar Lászlóné, 2010. október 12. - kedd 07:04

Miért nem adóztassák,meg az édesség,és hús zabálókat is.Sokkal több beteg keresi fel az orvost,különböző betegségekkel,mint a dohányos.Minden dohányost, ki kell nyírni,mert veszélyt jelent, a társadalomra.Nevetséges ez az, aggódás az egészségükért,ha éhen halnak, az nem brobléma./Vagy eszik, vagy cigizik/ez abszúrd.

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza