Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Fantom csődbiztosok a BKV-nál

MTI, 2010. szeptember 27. - hétfő 10:01
Címkék: BKV, vizsgálat,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Semmi hír a BVK-hoz egy hónapja kirendelt kormányzati csődbizottságról, amelynek a Nemzetgazdasági Minisztérium akkori bejelentése szerint célja a közlekedési társaság pénzügyeinek rendbetétele - írta a Népszava hétfői számában.


A szaktárca augusztusban jelentette be, hogy a kormány csődbizottságot hoz létre a BKV súlyos gazdasági helyzetének rendezése érdekében, s hogy a háromtagú testületet Naszvadi György államtitkár vezeti.

A Népszavával a minisztériumban annyit közöltek, hogy a testület munkához látott, ám elhárították az arra vonatkozó kérdéseket, hogy kik a testület tagjai, mennyi tiszteletdíjért végzik munkájukat, milyen jogosítványaik vannak, illetve ezek befolyásolják-e a BKV vezérigazgatójának hatáskörét vagy igazgatóságának működését. A lapnak a BKV gazdasági vezérigazgató-helyettese, Bolla Tibor elmondta: a csődbizottság részéről írásbeli hivatalos kapcsolatfelvétel még nem történt és "nem vették magukhoz a kassza kulcsát sem".

Bolla Tibor szerint egyébként annak köszönhető a BKV működése, hogy sikerült az év első felében új hitelhez jutniuk, illetve a társaság szállítói tartozásai rendezésére szeptember-októberben négymilliárd forintot lehívnak egy bankkal fennálló szerződésükből. Ez azt jelenti, hogy átmenetileg a pénzintézet fizeti a BKV helyett a számlákat. E keret kimerülésével azonban a vezérigazgató-helyettes szerint "októberben veszélybe kerülhet a BKV fizetőképessége."

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

birnami erdő, 2010. szeptember 27. - hétfő 10:48

Mi ebben a csodálatos? Fantomköztársaság fantomkormányának fantommegbízottjai vannak. Gondolom, valós fizetésért fantomizálnak.

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza