Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Egyesül a Prémium és az AXA magánnyugdíjpénztár

MTI, 2010. szeptember 22. - szerda 14:21
Címkék: GVH, nyugdíj, pénztár
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hozzájárult a Prémium Magánnyugdíjpénztár beolvadásához a AXA Önkéntes és Magánnyugdíjpénztárba - közölte a GVH szerdán.


A Prémium és az AXA összefonódásával az AXA vagyon alapján számított 8,2 százalékos, illetve taglétszám alapján megállapított 6,2 százalékos részesedése a magánnyugdíjpénztári piacon csekély mértékben, hozzávetőleg csupán egy százalékkal növekszik - állapította meg a GVH. Az engedélyezés mellett szólt az is, hogy a Prémium az önkéntes nyugdíjpénztári szolgáltatások piacán nem volt jelen, továbbá a Prémium vagyonát az összefonódás előtt is az AXA Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. kezelte.

A versenyhivatal ugyancsak engedélyezte a Wallis Asset Management Zrt. (Wallis Zrt.) NAV-Invest Kft. (NAV-Invest) feletti irányításszerzését. A közlemény szerint a széles tevékenységi körrel bíró, száztizenhat tagvállalattal rendelkező Wallis-csoporthoz tartozó Wallis Zrt. az összefonódás előtt a NAV-Invest negyvenkilenc százalékos üzletrészének tulajdonosa volt. A fennmaradó ötvenegy százalékos üzletrész-hányadot szerezte most meg a Marivaux Investment Ltd-től.

A NAV-Invest továbbra is irányítási és holding funkciókat tölt be, immár a Wallis Zrt. leányvállalataként. A NAV-Invest csoportban egyedül a Navigator Informatika Zrt. végez gazdasági tevékenységet. A vállalkozás a kiszervezett informatikai szolgáltatások piacán van jelen, továbbá telekommunikációs és Internet szolgáltatásokat, valamint számítástechnikai eszközöket értékesít viszonteladóként.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza