Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Balatonfüred a legkedveltebb az északi parton

MTI, 2010. szeptember 16. - csütörtök 08:41
Címkék: Balaton, szavazás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Balatonfüred a legkedveltebb balatoni nyaralóhely a tó északi (veszprémi) oldalán, míg a második helyre Csopak, a harmadikra pedig Tihany került; ezt Veszprém megye napilapja, a Napló főszerkesztője közölte az ünnepélyes díjkiosztón Balatonfüreden.


Barták Péter elmondta: a lap tizenkét éve keresi minden főszezonban a legkedveltebb észak-balatoni települést. Idén mindegyik tóparti településen ötven hazai és húsz külföldi vendéget kérdeztek meg heteken át az újság munkatársai az adott város vagy község szolgáltatásairól, környezetéről, a strandok tisztaságáról, a közlekedési, parkolási lehetőségekről, s nem utolsó sorban a kulturális programokról, a közbiztonságról, a vendégszeretetről, a szálláshelyek és ételek minőségéről.

mti

Idén kétség sem férhetett Balatonfüred elsőségéhez, annyira szembetűnő a város fejlődése, kulturális pezsgése, virágos parkjainak, utcáinak tisztasága, a vendégfogadás nívója - vélekedett a főszerkesztő, megjegyezve, hogy Füred huszonkét ponttal előzte meg a második Csopakot. A megyei lap vezetője utalt arra is, hogy idén a közönségdíjat a 2008. évi győztes, Alsóörs kapta. Elmondta: a legtöbb szavazatot ezúttal is a strandok állapotára, a vendégszeretetre, a szálláshelyek és éttermek minőségére adták a vendégek. A legkevesebb pontszámmal - mint évek óta mindig - a parkolási helyzetképet "díjazták" a megkérdezettek.

A felmérés nem reprezentatív - hangsúlyozta a főszerkesztő, hozzátéve: arra vállalkoznak tizenkét éve, hogy a tóparti településekkel kapcsolatosan tendenciákra, javítani valókra és mindenekelőtt a jó példákra hívják fel a figyelmet. A díjazottak serleget és díszes kőtáblát vehettek át, utóbbit az eddigi tapasztalatok szerint a település valamelyik középületén - rendszerint a polgármesteri hivatal székházának falán - helyezik el.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza