Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Birtokháborítás golflabdával

MTI, 2010. szeptember 13. - hétfő 13:11
Címkék:
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Birtokháborítási pert indít Göd város vezetése közterületen fennálló veszély okozása miatt a Pólus Palace Zrt. ellen, mivel a cég tulajdonában álló golfpályáról olykor kirepülnek a labdák - adta hírül a polgármesteri hivatal az MTI Önkormányzati Sajtószolgálatának (ÖS) honlapján.


A közlemény szerint a nagyobb ütések következtében esetenként kirepülő golflabdák veszélyeztetik az arra járókat, s a környékbeliek aggódnak gyermekeik és családjuk testi épségéért. A több éve áll fennálló problémára az üzemeltetőnek eddig nem sikerült megoldást találnia. A pálya építésekor a környező területeken még nem voltak épületek, így ez nem jelentett ilyen mérvű problémát.

Az augusztus végén lezajlott fórumon, melyen a város vezetői is megjelentek, a lakók arra kérték a Pólus Palace képviselőjét, hogy az üzemeltető szüntesse meg a veszélyt, illetve ha ezt nem tudja teljesíteni, a pályán a továbbiakban ne végezze ezt a tevékenységet. A társaság képviselője arról tájékoztatta a lakosságot: véleményük szerint nincs százszázalékos hatékonyságú műszaki megoldás arra, hogy a labdák a gyakorlópálya telekhatárán belül maradjanak.

Markó József (Fidesz-KDNP), Göd polgármestere sajtóközleményében tudatta: a város birtokháborítási pert indít a Pólus Palace Zrt. ellen közterületen fennálló veszély okozása miatt.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza