Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Közüzemi díjfizetés online - a Főgáz is csatlakozott

MTI, 2010. szeptember 06. - hétfő 11:21
Címkék: számla, áram, gáz, UPC, Díjnet
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Főgáz is csatlakozott a Díjnethez, így a fővárosi közüzemektől rendszeresen kapott valamennyi számla elérhetővé vált egyetlen felületen, a Díjnet.hu portálján, kivételt már csak a Főtáv jelent - közölte a Díjbeszedő Holding Zrt.


A társaság közleménye szerint a nyolcszázezer budapesti háztartás nagy része számára ez legalább havi négy-öt számla online intézését teszi lehetővé, egyetlen regisztrációval. "Mára már közel hatvanötezer ügyfél regisztrált a rendszerünkbe. A szinte teljes budapesti szolgáltatói lefedettséget elérve arra számítunk, hogy főként fővárosi fogyasztók csatlakozása nyomán az év végére már a százezres szintet közelíti majd a Díjnet.hu ügyfeleinek száma" - mondta Majtényi Kálmán, a Díjnet Zrt. vezérigazgatója.

AFP
Egyre több vidéki régióban is bővül a lefedettség

A Díjnet.hu 2007-es indulása óta folyamatosan bővült a rendszerben elérhető számlakibocsátók köre. A víz-, a csatorna-, a szemétszállítási- és a kéményseprőszámlák már a kezdetek óta elérhetőek és rendezhetőek voltak a rendszeren keresztül, míg az áramszámlát a tavalyi évtől, a gázszámlát pedig mostantól tudják a fogyasztók kezelni ezen a felületen. A közműveken kívül országos műsorszolgáltatóként a UPC, illetve számos budapesti társasház is megtalálható a Díjnet.hu felületén, a közeljövőben pedig új szolgáltatói kört képviselve a biztosítók is megjelenhetnek.

Egyre több vidéki régióban is bővül a lefedettség: Észak-kelet Magyarországon az ÉMÁSZ, míg Dél-Magyarországon a Szegedi Vízmű vált a közelmúltban elérhetővé a Díjnet.hu rendszerében. "Terveink szerint egy országos, és két-három regionális közüzem csatlakozása várható még a rendszerhez az év végéig" - mondta Majtényi Kálmán.

A Díjnetet használók a számlákat elektronikus formában kapják, beérkezésükről e-mailben figyelmezteti őket a rendszer. A számlákat egyedi átutalással, csoportos beszedési megbízással, mobiltelefonos, illetve internetes bankkártya-alapú fizetéssel, valamint egyes partnerbankok internetbanki felületén egyaránt ki lehet egyenlíteni. A szolgáltatás igénybevétele nem jelent plusz költséget az ügyfelek számára.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Nagy, 2012. június 29. - péntek 09:45

Jani949!06-80-245-245.Ingyenes szám.Legyen telefonálás közben a számítógép bekapcsolva.Elmagyarázzák,és megvárják,amíg elkészíti a törlést!

jani949, 2012. június 29. - péntek 03:13

le akarok iratkoznia dijnetröl.most

KEmber, 2010. szeptember 08. - szerda 16:38

Ez jó hír, csak a Díjnet rendszer használhatatlan. Sokkal bonyolultabb mint kéne, nem lehet egyszerűen hozzájutni a számlákhoz, nem hajlandóak kiküldeni például emailben. Kár, pedig jó az ötlet csak magyarosan elrontották.

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. május 30.

Sürgős kölcsönt keres? Megtagadták-e hitelét a bankjától vagy bármely pénzügyi vállalkoz...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mr. Dékány Endre, 2020. május 30.

Szüksége van hitelre az adósság megszilárdításához? Szüksége van kölcsönre vállalkozás...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mária Ádám, 2020. május 28.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza