Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Négy biztosítót bírságolt a PSZÁF

MTI, 2010. augusztus 31. - kedd 16:01
Címkék: PSZÁF, bitosító, bírság
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Négy biztosító ellenőrzése során tizenhárom határozatot hozott a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF), ebből három kötelezéssel, míg tíz bírsággal zárult - a határozatok kedden jelentek meg a felügyelet honlapján.


Az Allianz Hungária Biztosítót egy határozatban - bírság nélkül - a panaszok ügyintézési határidőinek a betartására kötelezte a felügyelet, majd az ilyen határidők megsértéséért egy másik határozatban százezer forint bírságot szabott ki. A biztosítási titok megsértése miatt kétszázezer, míg a nyilvántartási hiányosságok miatt újabb százezer forint bírságot szabott ki a PSZÁF az Allianz Hungáriára.

Az Aegon Magyarország bírság nélküli kötelezést kapott a panaszkezelési határidők betartására, míg százezer forint bírságot kell fizetnie az ügyfél tájékoztatási szabályok megsértése miatt. Az Uniqa Biztosítóra két határozatban száz-százezer forint bírságot szabott ki a felügyelet a panaszkezelési határidők be nem tartása miatt.

A Groupama Garancia biztosító ellen öt határozat született. Ebből egy volt bírságmentes a panaszkezelési határidők megsértése miatt. Ugyan ezért három határozat egyaránt száz-százezer forint bírságot tartalmazott, míg a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) szabályainak megsértése miatt százötvenezer forint bírságot kell fizetnie a biztosítónak.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza