Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Kedvezménykártya szegedi lakosoknak

MTI, 2010. augusztus 27. - péntek 13:01
Címkék: Szeged, kártya
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Kedvezményeket nyújtó ingyenes városkártyát vezet be Szegeden az állandó lakosoknak a helyi önkormányzat - jelentette be Botka László, a csongrádi megyeszékhely polgármestere pénteken.


A városkártya kettős haszonnal jár: tovább erősíti a szegediekben a lokálpatriotizmust és gazdasági előnyöket teremt a helyi vállalkozásoknak - mondta az MSZP-s politikus a kezdeményezésről tartott sajtótájékoztatón. A szegedi közgyűlés 2009 decemberében döntött a városkártya indításáról. A rendszer kiépítésére és tízéves működtetésére kiírt közbeszerzési eljárást a Bónuszkártya Magyarország Kft. nyerte el - közölte a polgármester.

mti

A rendszerhez eddig hatvan üzlet csatlakozott, az elfogadóhelyek számát az év végéig szeretnék száz fölé emelni. A cégek a kártyabirtokosoknak ötven-húsz százalék közötti kedvezményt nyújtanak, vagy később beváltható pontok gyűjtését teszik lehetővé - mondta Botka László, hozzátéve, hogy ez a kettős megoldás az országban jelenleg egyedülálló.

A kedvezményeket nyújtók köréhez csatlakoztak az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok is, így a helybéliek a színházban, a szabadtéri játékokon, a Belvárosi Moziban vagy az Anna Fürdőben is használhatják kártyájukat - mondta. A szegedi állandó lakosok postai úton vagy az önkormányzat ügyfélszolgálatán személyesen igényelhetik kártyájukat.

Barta Balázs, a Bónuszkártya Magyarország Kft. ügyvezetője elmondta, a jövőben közüzemi szolgáltatókat is szeretnének bevonni a rendszerbe, amelyhez hasonlót az ország szinte minden megyéjében működtetnek már.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza