Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Határon túli panaszokkal is foglalkozna az NFH

Munkatársunktól, 2010. augusztus 24. - kedd 16:51
Címkék: NFH, ügyfélkezelés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) jövőre már a határon is átnyúlna, januártól pedig ismét megkezdik működésüket a megyei igazgatóságok.


Pintér István, az NFH főigazgatója országjárása során hétfőn a Tatabányára látogatott, ahol a helyi érdekvédelmi-, szakmai- és civil szervezetek vezetőivel cserélt véleményt. Találkozott az NFH régiós igazgatójával, és a tatabányai kirendeltség vezetőjével, dr. Bures Gabriellával.A hatóság első embere kérte a megjelenteket, véleményükkel hathatósan támogassák a tiszta jogviszony kialakítását, a kiszámítható jogszabályi környezet kiépítését a fogyasztóvédelemben. A főigazgató szólt arról, hogy augusztustól hatósági tanácsadó-szolgálatot "üzemeltet" a hivatal, január elsejétől pedig ismét megyei igazgatóságok kezdik meg a működésüket. A szakember felhívta a figyelmet az ügyfélbarát ügyintézésre, ez lehet az alapja, hogy a szabálysértések száma és súlya is csökkenjen. Szavai szerint az ügyfeleknek tisztában kell lenniük a jogaikkal, de a kötelességeikkel is.

Jövőre a határokon átnyúló panaszügyintézéssel is foglalkozik majd a hatóság, amennyiben az uniótól erre megkapja a felhatalmazást, illetve a környező országokkal megköttetnek, vagy életbe lépnek az együttműködéshez szükséges szerződések.

Forrás: Kemma.hu

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza