Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Használt sátor a Decathlonból

2010. augusztus 13. - péntek 10:41
Címkék: szabadidő, sátor, Decathlon
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

László nagy hibát követett el azzal, hogy a szezon végén akart sátrat vásárolni a budaörsi Decathlonban. Történetéből kiderül, vigyázni kell a hirtelen előkerülő utolsó darabokkal.


Szervusztok!

Már rég szerettünk volna egy olyan sátrat, amit ha feldob az ember két másodperc alatt szétnyílik. Tegnap előtt felkerestük a (08.11) a budaörsi Decathlont, ahol hosszas keresés után sem találtunk már három személyeset ebből a típusú sátorból. A részleghez tartozó munkatárs viszont talált egyet, igaz pirosat, de a szín most nem számít. Megörültünk, elhoztuk.

-

Most, miközben ezeket a sorokat írom a sátor mellett ülök és bosszankodom. Háborgok azon, hogy egy használt sátrat vettünk meg: görbék és koszosak a sátorvasak, koszos a sátor oldala és hiányoznak a feszítő madzagok. Természetesen felhívtam az áruházat, ahol azt mondták, blokk ellenében személyesen befáradva, bízva a munkatárs jóindulatában kiegészítik, vagy kicserélik a terméket. Hát köszönöm. Bizonyára tudják ők is, hogy ebben a szezonban már nem érkezik több sátor - mint ahogy azt a vásárláskor megtudtuk az ott dolgozóktól.

Most spárgával merevítünk.

Tisztelettel:

Medve László

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

:O, 2011. október 12. - szerda 12:27

Az gyönyörű... tuti fekjelentettem volna őket vevőkárosításért...hátha tanulnának belőle...undorító :O

Virág Péter, 2011. augusztus 11. - csütörtök 09:49

Állítoólag januártól megszűnt ajóhiszemű visszaváltás lehetősége...ez arról szólt hogyha nem jó, nem tetszik, 3 napig visszaviheted..újabb gól!:)

lilla, 2011. augusztus 10. - szerda 20:28

Az áruház felelős a termékeiért, és a dolgozók tájékoztatása, magatartásáért. Sokszor eladják a szart, használtat az új donozában, garival, számlával, árában. Laptop, digicammal is próbálkoztak már így. Ezért tanácsos mindig felnyitni,a pénztár elött, leellenőrízni engedik vagy sem, vagy a mintaterméket vinni. A tipus, gyártási számot, árat is jó öszevetni, mert ott is csalnak. Jól kibasztak vele a Balatonsound, Voltra menő Decathlonos dolgozók. A jogos kifogás nem számít hírnévrontásnak, sőt a fogyasztóvédelem, Apeh, Gvh örömmel veszi az ilyen telefonos, leveles bejelentések és felírásokat hálás. Ez a többi vevő érdekében van. Balek? Na jól nézünk ki. A vevőnek mindig igaza van, ez az alap tézis, kereskedelmi vezetőknek oktatják. Az elégedetlen vevő, akár 500 vevőt vihet-el,főleg ha nagy munkahelyen dolgozik, sok ismerőse van, mindenkit ismer lefotózva felteszi, vagy megmutatja. A vevőt kárpótolni kell az okozott sérelem, és kárért! Ekkor ha szándékos volt, dolgozói ügyeskedés, tudtak róla a sorry nem elég! A pénzt nem mindenhol adják vissza, a levásárlást, cserét, beszámítást, utánrendelést ajánlják fel. puszka

Sobri József, 2011. június 15. - szerda 15:38

Most találtam rá erre a cikkre, nekünk is ilyen sátrunk van. Péter írja, hogy "komoly ember vehet, de aki komolyan sátrazni akar az nem, valóban... ;)". Nos csak annyit erről, hogy tavaly nem egy vihart éltünk át röhögve ebben a sátorban, míg körülöttünk szanaszét cincálta, szaggatta és tépte a régebbi, szarul kifeszített, napette sátrakat a szél. Béke.

ponylo, 2010. november 29. - hétfő 14:32

volt egyszer hasonló problémánk a Decathlonnal, nem sátor volt a termék, hanem otthon egyszerűen úgy döntöttünk, hogy amit vettünk arra tulajdonképpen nincs is szükségünk. Két nap múlva blokkal visszavittük, és azonnal visszafizették a pénzt, nem kellett indokolni sem.

Demonscream, 2010. november 05. - péntek 12:40

Kérdem én az olyantól, aki azt állítja,hogy nem kerülhet annyiba az odautazás ,mint amennyibe a sátor ,hogy hol lakik? Mennyire veti fel a pénz? Mi volt mikor csak és kizárólag vásárolni jöttünk fel Pestre karácsony előtt , és a Matroban volt megfelelő árú mikró (10 éve kb). Ha akkor elromlott volna és vissza akartam volna cserélni akkor csak azért jöttem volna fel Pestre. Ilyenkor a guta megütheti az embert ha nem akarják a pénzt visszaadni, vagy azonnal kicserélni. Egyébként az 1 hónapig használhatod és ha nem tetszik visszaviheted--mondathoz meg csak annyit, hogy sehol nem veszik vissza a terméket arra, hogy már használtam de nem tetszik. Csak akkor veszik vissza ha gyárilag hibás, gyárilag hiányos vagy rendeltetésszerű használat mellett idő előtt tönkrement illetve felbontatlan és nem megfelelő. Ez utóbbi esetben elég ritkán. A nagyon elégedett Decathlon vásárlóknak meg csak annyit üzenek, hogy MÉG nem jártak így, és addig örüljenek:)

comika, 2010. október 07. - csütörtök 15:30

Az EU-ban minden kereskedelemben átment termékre köteles az eladó a vásárolt kárpótolni legyen az a termék selejt ill méretben nem megfelelő..bocsessssz gumicuki igazad van én a Puma cipőmmel pereltem és milyen jól tetttem hogy nem hagytam magam a west end-ben lerázni magam a kis csitriknél...de annyit elértem hogy pénzt vissza kellett adják illetve ők is annyit értek hiogy akinek tehettem elmondtam mien rossz a s7zájízük...elbuktak jonéhány vásárlót...Én zöldség gyümölcsös vok és a rohadt krumplit is vissza kell vennni akár télálló akár nem mert az biza a vevő elvesztéséhez vezet és mit ér pár ezer ha senki nem jön vásárolni a rossz hír miatt...üdv:egy okos kereskedő;)

hellboy, 2010. október 05. - kedd 11:24

komoly ember vehet, de aki komolyan sátrazni akar az nem, valóban... ;)

Péter, 2010. október 02. - szombat 22:15

Vszg bemutató sátor volt, amit kitesznek az üzlet elé. illett volna árengedményt adniuk rá. egyébként vannak még sátraik, a feldobósból is. persze olyat komoly ember nem vesz...

hellboy, 2010. szeptember 23. - csütörtök 13:43

kedves gumicukor: mutasd meg már lécci melyik jogszabály írja ezt elő, kérlek... miért lenne már köteles? ennyi erővel ha neked hiányzik egy olyan sátor feszítő zsinórja, veszel egyet a decathlonban, majd otthon kiveszed, majd visszamégy megreklamálni, hogy hiányos? nagyon sok helyen keményen pofáraesnél "barátom"... nem köteles... tanulmányozd inkább a jogszabályokat mielőtt mérhetetlen baromságokat írsz buzdításképpen... amúgy osztom sokak véleményét, korrekt cég a deca, nekem is többször szó nélkül visszaadták a pénzt, még akkor is mikor hibátlan volt a moytó, csak nem jó a méret...


1 2

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. május 24.

Szüksége van befektetési kölcsönre? üzleti kölcsön? jelzálog hitel? személyi kölcsön? st...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. május 24.

Szüksége van befektetési kölcsönre? üzleti kölcsön? jelzálog hitel? személyi kölcsön? st...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. május 23.

Kínálunk kölcsönt 2% -os kamatlábbal. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot további részl...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza