Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Illegális szesz- és cigarettalerakat Nyírturán

MTI, 2010. augusztus 11. - szerda 11:51
Címkék: cigaretta, szesz, VPOP
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Illegális szesz- és cigarettalerakatot talált Nyírturán a Vám- és Pénzügyőrség Észak-alföldi Regionális Nyomozó Hivatala - közölte Jánvári Regina, a szervezet sajtóreferense.


A házkutatás során összesen 15.320 doboz adózatlan cigaretta és százegy liter szeszes folyadék, valamint különféle aromák, színezékek, szeszfokozó és vízlágyító berendezés került elő az ingatlanról. Az utóbbi eszközök azt a gyanút erősítik, hogy tiltott módon pálinkát is készítettek ott - mondta a főhadnagy. Hozzátette: az ingatlanon egy nagyhalászi és két nyíregyházi férfi tartózkodott, s egyikük a pénzügyőröket meglátva megpróbált elmenekülni, de a felszólításra felhagyott szándékával.

vpop
Tizenötezer doboz Next márkájú cigarettát is találtak a vámosok

Az egyik férfi úgy nyilatkozott, hogy cigarettavásárlás céljából érkezett a nyírturai házhoz, s ezt a nála lévő több mint egymillió forint készpénzzel is megerősítette. A pénzügyőrségi nyomozók a három férfinál lévő, összesen hárommillió forintot biztosítási intézkedésként lefoglalták, s elkobozták a 9,5 millió forint értékű dohány- és szeszárut, illetve a pálinkakészítő eszközöket is.

Az ügyben jelentős értékre elkövetett jövedéki orgazdaság bűntette miatt indult eljárás; a három férfit gyanúsítottként hallgatták ki. A bűncselekmény elkövetői három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethetők.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

peripetia, 2010. augusztus 11. - szerda 16:58

Örülök neki, hogy lassan Szabolcs-Szatmár-Bereg megye is utoléri Kiskőrös és vidéke bűnszövetséget a szesz hamístás terén. Hajrá fiúk!

Kommentek

Mr. George Anderson, 2020. április 06.

Sürgősségi kölcsönt keres? A bankja vagy pénzügyi intézménye megtagadja a hitelt? Szükség...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza