Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Kamat-visszatérítés devizahiteleseknek a Raiffeisentől

MTI, 2010. augusztus 10. - kedd 14:11
Címkék: deviza, hitel, bank
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Raiffeisen Bank tizenkét százalékos kamat-visszatérítést - az adott havi törlesztőrészlet kamat részének tizenkét százalékát - ad a lakossági devizahitellel rendelkező ügyfeleknek a 2010. július 1-től 2010. szeptember 30-ig terjedő időszakra, visszamenőleges hatállyal - jelentette be kedden a hitelintézet.


Közleményük szerint a kamat-visszatérítési kedvezmény alapján automatikusan jóváírja a bank a devizahitellel rendelkező ügyfelek számára a törlesztés devizanemében. A kamat-visszatérítés nem minősül szerződésmódosításnak.

AFP
Közel százezer ügyfelet érint a kamat-visszatérítés

A három hónapos időszakra vonatkozó hiteltörlesztési könnyítés a bank közel százezer ügyfelét érinti. A tizenkét százalékos kamatjóváírás az euróban és a svájci frankban felvett jelzáloghitelekre és személyi kölcsönökre egyaránt vonatkozik. A minden devizaalapú vagy devizahitellel rendelkező lakossági és prémium ügyfélre kiterjedő kamatjóváírást a bank augusztus 16-tól indítja.

Thoman Róbert a Raiffeisen Bank lakossági hitelezésért felelős vezetője szerint a most bejelentett kedvezménynek köszönhetően egy átlagos összegű és futamidejű hitellel rendelkező családnak havi jó pár ezer forinttal több maradhat a pénztárcájában.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Matus László, 2010. december 08. - szerda 16:42

Még mielőtt glóriát tennének a fejükre : a megemelkedett törlesztőrészlet 70.000Ft eredeti részletnél még plusz 40.000Ft, a visszatérítés pedig 300 azaz háromszáz Forint. Tehát ellopnak negyvenezret és visszaadnak háromszázat.

Zita, 2010. augusztus 13. - péntek 17:55

Hurrá! És mi lesz a három hónap után???

Zsozsó, 2010. augusztus 10. - kedd 15:55

Ez,csak a Raiffeisen hitelesekre vonatkozik?????? Példát vehetne a többi bank is.... Nagyon sok -sok embernek segitene-amit a Bankok elrontottak.Becsapták az ügyfeleket,és ráfogják a válságra!! Akkor nekik miért olyan magas a jutalék+a fizetés??Háát a Mi banki hitelünk kamatából,ami egyre csak NŐ-NŐ.Fizeted a törlesztést,a hiteled+ NŐ!!Hol van ilyen!!Ez a Demokrácia????

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza