Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!



Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Húsz kilométeres torlódás a horvát sztrádán

MTI, 2010. július 30. - péntek 15:36
Címkék: Horvátország, közlekedés, autópálya
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Elkezdődött a csúcsforgalom; a horvát utakon már pénteken kora délután több helyen is húsz kilométeres kocsisorok torlódtak össze - közölte a Horvát Autóklub (HAK).


Valószínűleg az esősre, szelesre változott időjárás miatt a tengerpart irányából Zágráb felé az A1-es autópályán húsz kilométer hosszan araszolnak az autók Bosiljevo és Károlyváros (Karlovac) között. Szintén ekkora a kocsisor az Isztriai-félszigeten, az Y-autópályán a szlovén határ irányába.

Ugyancsak a nyaralásból hazatérők miatt nagyon erős a forgalom az A1-es és A6-os autópályán Fiume (Rijeka) és Zágráb között, az A2-esen és az A3-ason pedig Szlovénia irányába. Nehéz a közlekedés Krk-szigeten is, a szárazföldre vezető híd előtt, valamint négy kilométeres torlódás alakult ki Zágráb előtt, az autópálya fizetőkapujánál.

Az autós szervezet már napokkal korábban jelezte, hogy ez a hétvége várhatóan az eddigi legforgalmasabb lesz a horvát utakon. Jó tanácsként azt is közölte: Zágráb előtt, a fizetőkapuknál az autósok vegyék igénybe a kizárólag bankkártyás fizetési lehetőséget kínáló sávokat. Ezt három kilométerrel korábban, Demerjénél választhatják az autósok, és itt jóval kisebb várakozási idővel számolhatnak.

A Horvát Autóklub weblapján (www.hak.hr) folyamatosan, a horvát nyelven kívül angolul, németül és olaszul is frissítik a forgalmi helyzetről szóló információkat. Ezen kívül minden óra 30. percében a horvát közszolgálati rádió (HRT-2) ugyancsak három nyelven ismerteti az aktuális közlekedési viszonyokat.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza