Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Tesco botrány: távozik a pénzügyi igazgató

Munkatársunktól, 2010. július 28. - szerda 17:41
Címkék: Tesco, bér,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Dr. Antal Erzsébet, a Tesco pénzügyi igazgatója úgy döntött, hogy 2010. augusztus 31-ével távozik a vállalattól, hogy karrierjét máshol folytassa tovább - tájékoztatta lapunkat a Tesco-Global Áruházak Zrt.


A Tesco közleményben tudatta, hogy a vállalat pénzügyi igazgatója távozik posztjáról. Dr. Antal Erzsébet 2002 óta a vállalat pénzügyi igazgatója, és "mindig is fontos vezetője volt a magyar Tesconak"

mti
Dr. Antal Erzsébet megnyitja a dunakeszi áruházat

"Az Executive Board - a vállalat legfelsőbb vezetői testülete - tagjaként elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a Tesco a folyton változó gazdasági, társadalmi körülmények között is mindig tudott fejlődni, és az ország legnagyobb kiskereskedelmi láncaként ma már több mint száz településen van jelen" - fogalmaz a közlemény.

A pénzügyi igazgatói pozíció betöltéséről a vállalat a későbbiekben ad hírt. Arról, hogy az igazgató távozásának köze van-e a közelmúltban kirobbant bérezési botrányhoz nem szól a cég tájékoztatója.

Forrás: Tesco-Global Áruházak Zrt.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Mayday, 2010. július 29. - csütörtök 22:51

Egyrészt: nem értem a cikk címét, miért is botrány ez? Erzsébet távozik, más kihívásokat talált magának. Azt hiszem, mindenki megnyugodhat: nem a sajtóból ömlő bér-botrány az oka. Miért is lenne az? Ő pénzügyi igazgató, és van a Tesconál személyzeti osztály, akinek emiatt főhet a feje. Szóval nem kell szerintem minden hírhez, ami a Tescoról megjelenik, negatívumot csatolni.

füles, 2010. július 29. - csütörtök 17:35

Ennél durvább pénzügyi szabálytalanságok az államigazgatás területén is vannak. Ha az egyenlő munkáért egyenlő bért alapelvét évek óta, tudatosan megsértik és a Munkaügyi Felügyelőség vizsgálata után sem történt változás. És ez nem tőkés cég!

Gizella, 2010. július 29. - csütörtök 14:31

Testvérem rettenetesen örülne neki, ha dolgozhatna a lenézett multinál, akár 75000-ért. Több, mint a 35 000, a munkanélküli ellátás. Könnyen ugat ki a munkaviszonyából, és utálkozik aki minden hónapban fizetést kap.

maja0904, 2010. július 29. - csütörtök 08:31

Igen kihasználják az embereket. Csak egyet felejt el az aki azt írja vonuljanak ki Magyarországról. Mégpedig azt, hogy ma Magyarországon nincs munkalehhetőség és nagyon sok embernek ad a Tesco is munkát. Én magam is dolgoztam ott, igaz csak másodállásban. Nap mint nap beszélek a volt kollegákkal. Nincs hova menni onnan.És rettegnek ha szóba kerül az elbocsájtás. Mert azoknak is élni kell valamiből akik ugyan keveset keresnek ott, de van munkájuk. Ez ma a Magyar valóság.

Matus László, 2010. július 29. - csütörtök 07:40

Megcsinálta az "okosságot" és amikor bukott akkor /gondolom pár milliós végkielégítéssel /tiplizik. Majd egy másik cégnél folytatja. Sima megszokott menet a felső százezer világában.Mit csodálkoztok??

jocojoc, 2010. július 28. - szerda 21:36

Szarházi ez mind:(

benedek, 2010. július 28. - szerda 19:47

Nem az abaj hogyDr ANTAL távozik hanem hogy a többi multinál marad a hasonló beosztásu vezér!A magyar munkavállalokat a hasonlo mentalitásu magyar ember alázza meg,és tapossa a sárba a tőkés kiszolgálása érdekében.

Öcsi, 2010. július 28. - szerda 19:35

Távozhatna az egész tesco az egész országból!

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza