Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Forma-1: forgalmi változások az M3-as autópályán

MTI, 2010. július 27. - kedd 17:01
Címkék: Forma-1, autópálya, forgalomváltozás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is forgalmi változásokat léptet életbe a Forma-1 miatt az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. az M3-as autópályán Budapest és Mogyoród között.


A társaság kedden azt közölte: a hétvégi események idejére az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán az M0-ás autóút csomópontja és a Ring pihenőhely között a leállósávon külön forgalmi folyosót alakítanak ki a VIP-vendégek részére. A többi néző a 19-es kilométernél létesített ideiglenes lehajtón vagy a 23-as csomópontnál hagyhatja el a gyorsforgalmi utat. Változás az elmúlt évekhez képest, hogy hétfő este átadták az M31-es autópályát, így másik útvonalon is megközelíthető a Hungaroring. Akik az M31-es felől érkeznek, azok az M3-as 23-as csomópontját használhatják letérésre.

A verseny után Budapest felé a 23-as csomópontnál, illetve a Ring pihenőhelynél lehet felhajtani az M3-asra, itt tereléssel fogják segíteni a felhajtást és szükség szerint a haladósávot is lezárják, így elsőbbségadási kötelezettség nélkül mehetnek fel a járművek az autópályára. Ha a forgalom megkívánja, akkor a leállósávokat is megnyitják, erre táblák fogják felhívni a figyelmet.

Az ÁAK tájékoztatása szerint hosszabb menetidőre a Budapest-Gödöllő szakaszon szombat és vasárnap délelőtt, valamint csütörtök délután, a boxlátogatás idején lehet számítani. A Budapestre vezető szakasz forgalma szombaton az időmérő edzés után, 14 és 15 óra között, vasárnap pedig a verseny végeztével, 16 és 18 óra között fog jelentősen megnövekedni.

Az autópálya-kezelő ezeken a napokon nem végez olyan munkálatokat, amelyek sávszűkítéssel járnak, s megerősített ügyeletet tartanak a mérnökségeknél, illetve a diszpécserközpontban is.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza