Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Börtönbe kerültek a cigarettacsempészek

Munkatársunktól, 2010. július 23. - péntek 18:21
Címkék: cigaretta, eljárás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Letöltendő, illetve felfüggesztett börtönbüntetést kaptak azok a brit cigarettacsempészek, akik hamis cigarettát értékesítettek Észak-Angliában. Az ügyben mintegy 2,1 millió szál hamisított márkajelzésű cigarettát foglaltak le a hatóságok.


Négy személy ügyében hirdetett ítéletet a brit bíróság a napokban, akik egy kisebb, hamis cigarettát értékesítő hálózatnak voltak a tagjai. 

A Yorkshire Post beszámolója szerint a bíróság két vádlott esetében egy év, illetve két és fél év szabadságvesztést szabott ki, a harmadik vádlott esetében három hónap felfüggesztett börtönbüntetésről, míg a negyedik személyre vonatkozóan három hónap kijárási tilalomról határozott a testület. Az ügy ötödik gyanúsítottja esetében később hirdet ítéletet a bíróság.

vpop
Átszövi egész Európát a csempészháló
 
A hatóságok szerint az elítéltek az észak-angliai Yorkshire megyében terjesztettek ismert dohánymárkák jelzéseivel ellátott hamis cigarettát. A hamisítványokat zömmel utcákon és köztereken kínálták megvételre. Az ellenük történő vádemelés mintegy 2,1 millió szál hamis cigaretta lefoglalása miatt történt.

Forrás: HENT
   
 

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Ivett, 2019. június 23.

https://www.kerekparcity.hu/elektromos-pedelec-kerekpar...

Városi kerékpározás, kerékpárkülsők

Mária Ádám, 2019. június 21.

A nevem Mária Ádám, Magyarországról, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt volna, ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés