Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Bankok buktak meg a stressz teszten

MTI, 2010. július 23. - péntek 11:01
Címkék: bank, teszt
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Több spanyol bank is megbukott azon a teszten, amelynek a célja kideríteni, hogy mennyire lennének ellenállóak romló gazdasági körülmények között.


A 91 európai bankra kiterjesztett úgynevezett stressz teszt eredményét pénteken hozzák nyilvánosságra délután. Eközben a német bankszövetség vezetője, Manfred Weber egy spanyol rádiónak azt mondta, hogy szerinte valamennyi német bank átjutott a teszten.

A spanyol lapértesülésre visszavett a kora reggeli lendületéből az euró a dollárhoz képest. Röviddel kilenc óra előtt 1,2887 dollárt ért az euró, ugyanannyit, mint csütörtökön késő este. Az euró eddig napi csúcsa 1,2917 dollár volt pénteken.

AFP
Az euró megérezte...

Az El País spanyol napilap beszámolója szerint a teszt azt mutatta, hogy spanyol takarékbankok egy csoportjának tőkebevonásra lenne szüksége, ha jelentősebben romlana a gazdaság környezet. A lap nem nevezte meg azokat a bankokat, amelyek állítólag megremegtették a lécet.
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Matus László, 2010. július 24. - szombat 10:45

Rettentően sajnálom szegény bankokat, csak aszt nem tudom, hogy mivel tudták őket stresszelni, miután legalább tízszeresen bebiztosítják magukat.Amit pedig világválság címen lehúztak / ellopták / az emberektől az elég kell, hogy legyen nekik vagy húsz évig.

Kommentek

Valeria Marco, 2019. szeptember 16.

A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

Mária Ádám, 2019. szeptember 11.

A nevem Mária Ádám, magyar, egyedülálló szülő, mielőtt a férjem meghalt, annyi adósságot...

Menekülés a UPC-től

Valeria Marco, 2019. szeptember 10.

A nevem Valeria Marco. 6 hónappal ezelőtt vállalkozásom összeomlott, nem reméltem, hogy újra ...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés