Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Lábadoznak a putnoki gombamérgezés áldozatai

Munkatársunktól, 2010. július 22. - csütörtök 18:11
Címkék: mérgezés, élelmiszer
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Javult annak a nyolc putnoki betegnek az állapota, akiket gombamérgezés gyanújával szállítottak hétfőn a Borsod megyei kórházba.Nagy Gábor, az egészségügyi intézmény orvos igazgatója csütörtökön azt mondta: az enyhébb tüneteket mutató négy beteget valószínűleg a jövő héten visszahelyezik az ózdi kórházba, de a négy súlyosabb állapotú betegnél is megindult a mérsékelt javulás.

Hozzátette: a toxikológiai vizsgálat eredménye szerint a betegek gyilkos galócát fogyasztottak. A szakember utalt arra, hogy évente kettő-négy hasonló eset fordul elő ebben a térségben.

Túlélték a galócát
    
A nyolc beteget - akik a putnoki idősotthon kisegítői és takarítói - hétfőn szállították át az ózdi kórházból Miskolcra, a Borsod megyei kórházba gombamérgezés gyanújával. Valamennyien ettek abból a gombapaprikásból, amelyet egyikük készített. Nagy Gábor akkor közölte: négy beteg állapota súlyos volt, ők intenzív kezelésben részesültek, a másik négy ember állapotát kielégítőnek ítélték.

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője korábban azt mondta: az ügyben az ózdi rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. Azt vizsgálják, ki szedte a gombát és milyen károsodás, mérgezés érte az érintetteket.
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

REMY FINK, 2020. január 09.

[REMY.CREDIT111@gmail.com]

Szüksége van valamilyen hitelre vagy finanszírozásra? ...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza