Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Falnak rohantak a cigarettacsempészek

MTI, 2010. július 22. - csütörtök 17:41
Címkék: eljárás, vpop
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Szamos töltése, illetve a csengersimai határátkelő mosdójának fala állított meg autóval menekülő cigarettacsempészeket Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a két járműből összesen tízmillió forint értékben került elő illegálisan behozott cigaretta.


A fehérgyarmati járőrök szerdán arra lettek figyelmesek, hogy a vasúti átjárónál a mögéjük beálló személygépkocsi hirtelen megfordul, és megpróbál eltűnni - ismertette Fülöp Gergely. A rendőrök követték a járművet, mely a villogó kék lámpa és a bekapcsolt sziréna ellenére sem állt meg, egészen addig, amíg a Szamos folyó töltésén el nem akadt.

Az autóban mintegy 8.500 doboz, több mint ötmillió forint értékű illegálisan behozott cigarettát találtak, ezt a kocsiban tartózkodó két ukrán állampolgárságú férfival együtt átadtak az eljárás folytatására illetékes vám-és pénzügyőrségnek - közölte a szóvivő. Hozzátette: elfogásakor az egyik külföldi ellenállt, ezért őt testi kényszer és kényszerítőeszköz alkalmazásával tudták megbilincselni a rendőrök.

vpop
Minden nap buknak le cigarettacsempészek
    
Fülöp Gergely tájékoztatása szerint szintén ki akarta magát vonni a rendőri ellenőrzés alól egy másik autó sofőrje is, aki a rozsályi körzeti megbízottak jelzése ellenére nem állt meg szerdán. A rendőrök a kék lámpa és a sziréna bekapcsolásával követték, de a jármű tovább menekült. Az autó végül a csengersimai határátkelőnél a nyilvános WC falának ütközve állt meg.

Vezetőjét, egy 26 éves magyar férfit ellátásra kórházba vitték, mert a balesetben könnyebb sérüléseket szenvedett - mondta a százados. Az autóból mintegy ötmillió forint értékű cigaretta került elő. A csempészáru ügyében a vámhatóság indított nyomozást.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza