Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Falnak rohantak a cigarettacsempészek

MTI, 2010. július 22. - csütörtök 17:41
Címkék: eljárás, vpop
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Szamos töltése, illetve a csengersimai határátkelő mosdójának fala állított meg autóval menekülő cigarettacsempészeket Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a két járműből összesen tízmillió forint értékben került elő illegálisan behozott cigaretta.


A fehérgyarmati járőrök szerdán arra lettek figyelmesek, hogy a vasúti átjárónál a mögéjük beálló személygépkocsi hirtelen megfordul, és megpróbál eltűnni - ismertette Fülöp Gergely. A rendőrök követték a járművet, mely a villogó kék lámpa és a bekapcsolt sziréna ellenére sem állt meg, egészen addig, amíg a Szamos folyó töltésén el nem akadt.

Az autóban mintegy 8.500 doboz, több mint ötmillió forint értékű illegálisan behozott cigarettát találtak, ezt a kocsiban tartózkodó két ukrán állampolgárságú férfival együtt átadtak az eljárás folytatására illetékes vám-és pénzügyőrségnek - közölte a szóvivő. Hozzátette: elfogásakor az egyik külföldi ellenállt, ezért őt testi kényszer és kényszerítőeszköz alkalmazásával tudták megbilincselni a rendőrök.

vpop
Minden nap buknak le cigarettacsempészek
    
Fülöp Gergely tájékoztatása szerint szintén ki akarta magát vonni a rendőri ellenőrzés alól egy másik autó sofőrje is, aki a rozsályi körzeti megbízottak jelzése ellenére nem állt meg szerdán. A rendőrök a kék lámpa és a sziréna bekapcsolásával követték, de a jármű tovább menekült. Az autó végül a csengersimai határátkelőnél a nyilvános WC falának ütközve állt meg.

Vezetőjét, egy 26 éves magyar férfit ellátásra kórházba vitték, mert a balesetben könnyebb sérüléseket szenvedett - mondta a százados. Az autóból mintegy ötmillió forint értékű cigaretta került elő. A csempészáru ügyében a vámhatóság indított nyomozást.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza