Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Felszámolják az illegális piacot Miskolcon

MTI, 2010. július 21. - szerda 19:11
Címkék: piac, eljárás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Azonnali hatállyal felszámolják a Miskolc központi piaca melletti illegális árusítást, az őstermelőknek az intézmény területén biztosítanak helyet.Veres László a városi önkormányzat szóvivője közölte: a miskolci közterület-felügyelet - együttműködve a rendőrséggel - az elmúlt időszakban több alkalommal kérte az illegálisan kereskedőket, hogy fejezzék be jogellenes tevékenységüket, és értékesítsék termékeiket szabályos körülmények között. A kérés nem ért el hatását, pedig többektől elkobozták árujukat.

mti
 A miskolci a Búza tér és az autóbusz-pályaudvar

Káli Sándor, Miskolc polgármestere ezek után úgy döntött, hogy a Búza téri piac melletti parkoló területén, ahol az illegális árusítás még szerdán is folyt, állandó közterület-felügyeleti ellenőrzés lesz. A piacot üzemeltető Miskolc Piac Zrt. közölte: a Vásárcsarnok területén biztosítani tudnak asztalokat az őstermelőknek és kistermelőknek egyaránt.
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Anyuci, 2010. július 22. - csütörtök 15:19

Ezek mind részigazságok. Mindennek megvan a miértje, sajnos ezek a kistermelők - gondolom- nem tudják megfizetni azt, hogy asztalról, vagy a csarnokban árulják portékájukat a magas helypénz miatt. Egyébként Káli úr csak büntetni tud, megoldásokat nem nagyon keres. Ideje menni !!

karcsi, 2010. július 22. - csütörtök 15:18

cyn! Az asztalon sem más a helyzet, ott is újságpapirba csomagolják...

cyn, 2010. július 22. - csütörtök 10:02

kadett: igazad van, de láttad te, hogy kiket, és hol akarnak beszüntetni? förtelem volt az az utcaszakasz... ha milliókat adtak volna se nyúltam volna azoknak az "árusoknak" a cuccaihoz... és messzire elkerültem őket. egyébként meg, 100méterre árulhatnának rendesen, asztalról, nem a földről, a koszból... itt nem kistermelő zöldségesekről van szó... aki miskolci, az tudja miről van szó, és nem hiszem, hogy lenne olyan, aki ne értene ezzel egyet.

kadett, 2010. július 22. - csütörtök 08:15

Hát igen mindent meg kell szüntetni és be kell zárni,ami esetleg megélhetést biztosíthatna ,ha nincs más.Én a termelőkről beszélek,a hazai termékeket meg kell fojtani,jobb a külföldi meg a kereskedős jobb ami száz kézen át jut el a piacra fergeteges árakon.A jól működőt zöldség piacot is meg kelet szüntetni,a kereskedőket előtérbe helyezni.A házi jó magyar árút meg nem tudják el adni ,vagy normális árért értékesíteni.Ki van téve a kereskedők árkalkulációinak.

Jani, 2010. július 22. - csütörtök 07:51

Eddig sem kellett volna megengedni az illegális árusítást. Az mszp-nek eddig jó volt mert ők a káoszt szeretik.

karcsi, 2010. július 22. - csütörtök 05:34

Inkább az illegális cigaretta árusokat fülelnék le...

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

Mr. Dékány Endre, 2020. január 26.

Hitelre van szüksége? Bármely okból és sürgős igényként mindenféle hiteleket kínálunk, p...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza