Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Felszámolják az illegális piacot Miskolcon

MTI, 2010. július 21. - szerda 19:11
Címkék: piac, eljárás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Azonnali hatállyal felszámolják a Miskolc központi piaca melletti illegális árusítást, az őstermelőknek az intézmény területén biztosítanak helyet.Veres László a városi önkormányzat szóvivője közölte: a miskolci közterület-felügyelet - együttműködve a rendőrséggel - az elmúlt időszakban több alkalommal kérte az illegálisan kereskedőket, hogy fejezzék be jogellenes tevékenységüket, és értékesítsék termékeiket szabályos körülmények között. A kérés nem ért el hatását, pedig többektől elkobozták árujukat.

mti
 A miskolci a Búza tér és az autóbusz-pályaudvar

Káli Sándor, Miskolc polgármestere ezek után úgy döntött, hogy a Búza téri piac melletti parkoló területén, ahol az illegális árusítás még szerdán is folyt, állandó közterület-felügyeleti ellenőrzés lesz. A piacot üzemeltető Miskolc Piac Zrt. közölte: a Vásárcsarnok területén biztosítani tudnak asztalokat az őstermelőknek és kistermelőknek egyaránt.
  

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Anyuci, 2010. július 22. - csütörtök 15:19

Ezek mind részigazságok. Mindennek megvan a miértje, sajnos ezek a kistermelők - gondolom- nem tudják megfizetni azt, hogy asztalról, vagy a csarnokban árulják portékájukat a magas helypénz miatt. Egyébként Káli úr csak büntetni tud, megoldásokat nem nagyon keres. Ideje menni !!

karcsi, 2010. július 22. - csütörtök 15:18

cyn! Az asztalon sem más a helyzet, ott is újságpapirba csomagolják...

cyn, 2010. július 22. - csütörtök 10:02

kadett: igazad van, de láttad te, hogy kiket, és hol akarnak beszüntetni? förtelem volt az az utcaszakasz... ha milliókat adtak volna se nyúltam volna azoknak az "árusoknak" a cuccaihoz... és messzire elkerültem őket. egyébként meg, 100méterre árulhatnának rendesen, asztalról, nem a földről, a koszból... itt nem kistermelő zöldségesekről van szó... aki miskolci, az tudja miről van szó, és nem hiszem, hogy lenne olyan, aki ne értene ezzel egyet.

kadett, 2010. július 22. - csütörtök 08:15

Hát igen mindent meg kell szüntetni és be kell zárni,ami esetleg megélhetést biztosíthatna ,ha nincs más.Én a termelőkről beszélek,a hazai termékeket meg kell fojtani,jobb a külföldi meg a kereskedős jobb ami száz kézen át jut el a piacra fergeteges árakon.A jól működőt zöldség piacot is meg kelet szüntetni,a kereskedőket előtérbe helyezni.A házi jó magyar árút meg nem tudják el adni ,vagy normális árért értékesíteni.Ki van téve a kereskedők árkalkulációinak.

Jani, 2010. július 22. - csütörtök 07:51

Eddig sem kellett volna megengedni az illegális árusítást. Az mszp-nek eddig jó volt mert ők a káoszt szeretik.

karcsi, 2010. július 22. - csütörtök 05:34

Inkább az illegális cigaretta árusokat fülelnék le...

Kommentek

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Kevesebb az ittas sofőr

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

Alkopro, 2020. április 03.

Ha szeretne nyugodt szívvel a volán mögé ülni, akkor célszerű lehet az alkoholszonda beszerz...

Futószalagon itélik el az ittas vezetőket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza