Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Szerdától újra hőségriasztás

Munkatársunktól, 2010. július 20. - kedd 13:41
Címkék: víz, kánikula
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Szerdán ismét másodfokú hőségriasztás lép érvénybe - közölte az ÁNTSZ.


A riasztást azért rendelte el ismét Paller Judit országos tiszti főorvos, mert erősödik a nappali felmelegedés. A napi középhőmérséklet szerdától egyre több helyen 25 fok közelében, vagy a fölött alakul, ezért az országos tiszti főorvos az előrejelzések és az Országos Környezetegészségügyi Intézet szakmai elemzése alapján július 21-24. között másodfokú hőségriasztást rendel el Magyarország területére.

A közlemény szerint szerdától nyugat felől egyre szárazabb léghullámok érkeznek az országba, így már kevesebb helyen lehet záporra, zivatarra számítani. Csütörtökön és pénteken alapvetően napos, száraz idő várható, szombatra azonban nagy valószínűséggel hidegfront érheti el az északnyugati megyéket. Ez a hidegfront - záporokat, zivatarokat és lehűlést okozva - a hétvégén várhatóan áthalad az ország felett. A lehűlés mértéke azonban bizonytalan.

Roham lesz a fürdőhelyeken
    
Az országos tiszti főorvos arra figyelmeztet, hogy a meleg fokozottan megviseli a szervezetet, a déli órákban, aki teheti, tartózkodjon hűvös, árnyékos helyen. A lakások felmelegedését úgy lehet gátolni, ha az ajtók, ablakok napközben zárva maradnak, az átszellőztetést este, éjszaka végzik.

Az elveszített folyadékot folyamatosan pótolni kell, különösen az időseknél és a kisgyermekeknél, illetve a betegeknél kell erre odafigyelni - olvasható a közleményben.
   

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza