Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Btel - új szereplő a mobilinternet piacon

MTI, 2010. július 15. - csütörtök 16:51
Címkék: mobilinternet, szolgáltató,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A Vodafone-nal kötött hosszú távú együttműködés alapján a Btel (Business Telecom Távközlési Kft.) saját márkanévvel mobilinternet szolgáltatást indított - közölte a vállalkozás csütörtökön.


Takács Krisztián, a Btel ügyvezetője elmondta: a szolgáltatást csütörtökön kezdték meg. A jelenleg húszezres ügyfélkörrel rendelkező Btel a kezdetekben ugrásszerű, a későbbiekben egyenletes növekedést vár az új szolgáltatástól - fűzte hozzá.

Az új mobilinternet szolgáltatás szorosan illeszkedik a Btel üzleti koncepciójába: a cél az, hogy a szélessávú internet portfoliójában megtalálható legyen a mobilinternet is. A 2006-ban magyar magánszemélyek által alapított Business Telecom Távközlési Kft. a szélessávú internettől a telefonon, a tv és a szerver hosting szolgáltatásig nyújt telekommunikációs szolgáltatásokat. Mintegy ezer önkormányzati és intézményei végpontot szolgál ki telefonnal és internettel.

A Btel Kft. az idén 1,2 milliárd forint árbevételt vár a tavalyi nyolcszáztizenkilencmillió forint után. A múlt évben az árbevétel ötszázötvenmillió forinttal haladta meg a 2008. évit. A társaság nyereségesen gazdálkodott, az adózott nyereség 2009-ben megközelítette a száznegyvennégymillió forintot.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

TVK, 2010. december 12. - vasárnap 20:18

A Btel-nél egy vásárlói közösségnek köszönhetően jelentős kedvezményre is szert lehet tenni: http://www.vasarlocsapat.hu/_lyoness/_partnerek/btel.shtml

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza