Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Kánikula - országos szintű a piros riasztás

MTI, 2010. július 14. - szerda 09:21
Címkék: kánikula, OMSZ, riasztás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A tartós hőség miatt szerdán a dunántúli régióban narancsszínű, az ország többi részén pedig piros figyelmeztetés van érvényben; csütörtökre pedig már az egész országra kiadta a legmagasabb fokozatú figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) - közölte Csonka Tamás, az OMSZ veszélyjelző munkatársa.


Eszerint az ország nagy részében 27 fok felett alakul a napi középhőmérséklet. Ennél alacsonyabb átlaghőmérséklet elsősorban a Dunántúl délnyugati részén, az Északi-középhegységben és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lehet, illetve egyes mélyebben fekvő völgyekben. Csütörtökön azonban várhatóan az egész országban 27 fok felett lesz a napi középhőmérséklet - mondta Csonka Tamás.

Szerdától szombatig, de nagy valószínűséggel még vasárnapig meglesz a 27 fok feletti napi középhőmérséklet. Vasárnap valószínűleg érkezik egy hidegfront, amely heves zivatarokkal jár, ez azonban még bizonytalan. Nem tudni, hogy az ország mely részén és mennyire mérsékli a hőmérsékletet. A mostani előrejelzések szerint elképzelhető, hogy átmeneti lesz a hidegfront. A felfrissülés után pedig van rá esély, hogy jövő héten folytatódik a kánikula, ugyan enyhébb formában, de továbbra is 30 fok körüli maximumokkal.

A zivatarokat tekintve a közép-dunántúli régió kivételével az egész országban citromsárga riasztás van érvényben. Csonka Tamás elmondta: az ország keleti harmadában a déli óráktól alakulhatnak ki zivatarok, a Dunántúl délnyugati részén pedig elvétve van rá esély. Ezeket néhol 60-90 km/h erősségű szél, jégeső, lokálisan nagyobb mennyiségű csapadék kísérhet. Hozzátette: "a helyzetben benne van, hogy egy-egy hevesebb zivatar is kialakulhat, amelyet nagyobb méretű jég és károkozó szélroham kísérhet, de ennek kicsi az esélye".

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Mr. Dékány Endre, 2020. január 19.


Van rossz hitelképességi mutatója? Pénzügyi szempontból nem megfelelő? Hitelt adunk a...

Menekülés a UPC-től

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

giovannipiombi@gmail.com, 2020. január 15.

Komoly és gyors nemzetközi egyedi kölcsön-ajánlat.
Szeretne kölcsönt keresni anélkül...

Virágzik a használtcikk-kereskedelem

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza