Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Utazási irodákkal szövetkeznek a fogyasztóvédők

MTI, 2010. július 13. - kedd 12:31
Címkék: utazás, fogyasztóvédelem, szövetség
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Összefogott a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) és a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége (MUISZ) az utasok jogainak hatékonyabb érvényesítése és a fogyasztóbarát utazási vállalkozások működése érdekében.


A FEOSZ közleményében felhívja a fogyasztók figyelmét, hogy csak olyan utazási irodával szerződjenek, amely a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal engedélyével bír. A listát a hivatal honlapján lehet megtalálni. Emlékeztetnek arra, hogy a közelmúltban újabb utazási iroda ment csődbe, ami a fogyasztóknak komoly anyagi problémákat okoz.

A FEOSZ célja, hasonlóan a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségéhez, hogy az utasok elégedetten térhessenek haza utazásukból, és az utazási vállalkozások közül egyre többen fogyasztóbarát vállalkozásként kínálják szolgáltatásaikat. A FEOSZ üdvözli a MUISZ azon törekvéseit, amely az iskolák, illetve egyesületek által szervezett utazásokkal kapcsolatos problémákat igyekszik megoldani. Ezekkel ugyanis kiszűrhetővé válnának a kifejezetten jövedelemszerzés céljából szervezett utazások, miközben a gyermekek utazásának biztonsága is nőne.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Barcsák Lászlóné, 2019. június 16.

Azt szeretném tudni, hogy lehet egy hirdetett üzletet ellenőrizni hogy valóban nem piramissal ke...

MLM vagy piramisjáték?

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

Mr. Richard Cosmos, 2019. június 15.

Jó napot,

Én egy bejegyzett magán pénzt hitelezo. Adunk hitelt, hogy segítse az ...

Menekülés a UPC-től

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés