Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Szezonális bűnmegelőző iroda Keszthelyen

MTI, 2010. július 05. - hétfő 13:31
Címkék: Balaton, turizmus, bűnmegelőzés
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

A korábbi évekhez hasonlóan bűnmegelőzési iroda nyílt a nyári idegenforgalmi szezon idejére Keszthelyen, a városi strand mellett, a rendőrség és a város önkormányzatának együttműködésében.


Tiborcz János, Zala megye rendőrfőkapitánya a hétfői megnyitón azt mondta: a megye egész éves teljesítményének meghatározó tényezője a nyári szezon, ezért is fontos, hogy a Balaton-parti településeken már megszokott bűnmegelőzési irodák az idén is működjenek. Ehhez központi forrás vagy pályázati lehetőség nem volt, így a rendőrség és az önkormányzat is saját finanszírozásában működteti a strandbejárat melletti pavilonban létrehozott szolgálati helyet.

mti
Oroszul és lengyelül is tájékoztatják a turistákat

Ruzsics Ferenc polgármester kifejtette: hét héten át középiskolás fiatalok és főiskolás-egyetemista tolmácsok segítik a turistákat információkkal, felvilágosítással és figyelemfelhívással, hogy biztonságban, nyugalomban teljen a nyaralásuk. A keszthelyi önkormányzat 1,7 millió forintot biztosított az idén a hetente négy-négy diák, továbbá két tolmács, összesen harminc fiatal munkájának biztosítására.

A keszthelyi bűnmegelőzési iroda diák munkatársai és rendőr vezetőjük rendelkezésére áll négy kerékpár és egy robogó, de mobiltelefonnal és számítógéppel is felszerelkeztek. A külföldi vendégek felvilágosítását és a bűnmegelőzést szolgálva az idén már nemcsak német, francia és angol nyelvű tájékoztató kiadványok készültek, hanem orosz és lengyel nyelvűek is, alkalmazkodva az utóbbi években megjelent újabb vendégkörhöz.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza