Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Húszezer forintért vigyázott tízezer doboz cigire

MTI, 2010. július 02. - péntek 13:31
Címkék: cigaretta, csempész, VPOP
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Tizenötmillió forint értékű dohányárut foglalt le a vám- és pénzügyőrség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, ahol háromnapos akciót tartottak a cigarettával illegálisan kereskedők ellen - közölte Jánvári Regina, a regionális nyomozó hivatal sajtóreferense.


A pénzügyőrség nyomozó szolgálata Jánkmajtison kezdte az akciót, ahol egy lakóház átvizsgálása után tízezer doboz, ukrán márkájú cigarettát találtak - mondta a főhadnagy. Hozzátette: a ház tulajdonosa a nyomozóknak annyit mondott, hogy húszezer forintot kapott volna egy ukrán férfitől, aki a cigarettát megőrzésre szállította a lakásába.

A sajtóreferens tájékoztatása szerint a győrteleki vasútállomásnál egy gazdátlan gépkocsit is átvizsgáltak a pénzügyőrök, s az autó utasterében ötszáz doboz, ukrán zárjegyes cigaretta volt. A jármű alvázszámának ellenőrzésekor kiderült, hogy az autót Magyarországon nem vették nyilvántartásba, a rajta lévő rendszámot egy másik kocsira adta ki a hatóság.

Péntek hajnalban Vásárosnaményban razziáztak a nyomozók, s egy belterületi ingatlan garázsában tizenhatezer doboz, szintén ukrán zárjegyes cigarettát foglaltak le. A háznál a tulajdonoson kívül két férfi tartózkodott, az egyik a garázsban parkoló kocsi mögött bújt el. A nyomozók jelentős értékű jövedéki termékre elkövetett orgazdaság és egyedi azonosítójel meghamisítása miatt indítottak a három ügyben büntetőeljárást.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza