Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Évvégéig marad a gázártámogatás

MTI, 2010. július 02. - péntek 12:16
Címkék: gáz, távhő, ár, támogatás
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Aki június 30-ig jogosult volt gáz-, illetve távhő ártámogatásra, az automatikusan, újabb határozat nélkül élvezheti a támogatást az év utolsó napjáig - egyebek mellett ezt tartalmazza a gáz- és távhő ártámogatást módosító kormányrendelet, amely a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.


A módosítás a június 30-i támogatási véghatáridőt december 31-re javítja, a támogatási összegek pedig változatlanok maradtak.

A támogatás továbbra is nyugdíjminimumhoz kötődik, amely ez év január 1-jétől 28.500 forint. A maximális támogatás akkor jár, ha az egy fogyasztási egységre jutó jövedelem - ez az egy főre jutó jövedelem korrigált mértéke - nem haladja meg a nyugdíjminimum kétszeresét.

Három és félszeres jövedelem után viszont már nem jár támogatás.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Szűcs Brigitta, 2010. november 08. - hétfő 16:59

Igaz, hogy nem teljes mértékben követtem az információkat, de a fenti cikk arra hivatkozik, hogy aki jogosult volt gázás / távhő támogatásra az év első felében, az idén év végéig még kapja a támogatást. A távhőszolgáltató azonban a Közlönyben megjelentekre hivatkozva megvonta a támogatást, mivel a besorolás alapján c kategóriába tartozom.

Fogyasztó, 2010. augusztus 29. - vasárnap 09:37

A támogatás megmaradt ugyan, de mértéke és a jogosultak köre gyakorlatilag idén benullázódott: http://www.vasarlocsapat.hu/_blog/_szamitas/gazar-tamogatas.shtml

Rábai Roland, 2010. augusztus 07. - szombat 09:32

Az EON-nál azok a tudatlan ügyintézők váltig állították hogy a támogatás megszűnt.Egy éve húzódik a gázszolgáltatóváltás mert olyan összesítő számlákat állítanak ki amik már régen be lettek fizetve és náluk hiányban jelentkezik.Ezért nem lehet váltani mert nem tisztázottak a körülmények.Én bizonyítani tudom az igazamat.Ha most is ez történik bíróságra fogom terelni az ügyet.

Matus László, 2010. július 30. - péntek 19:37

Még mielőtt valaki azt hiszi, hogy ez mekkora nagy segítség leírom, hogy 100.000F-os számlámban 560 Ft támogatást kaptam. Két éve ez még kb.. 20.000Ft volt. Még mielőtt valaki kuláknak titulál, három lakás van egy mérőn, a mienk, a szüleimé és anyóséké.

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza