Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Indul a Fesztiválbusz - első megálló Sopron

MTI, 2010. június 29. - kedd 15:41
Címkék: turizmus, fesztivál,
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Karaoke, pihenő sarok és kvíz játékok mellett földrajzi és történelmi tudáspróba is szórakoztatja az érdeklődőket a kedden felavatott Fesztiválbuszon, amelynek első állomása a VOLT Fesztivál.


A fesztiválbusz segítségével népszerűsíti októberig a belföldi programokat a Fesztiválok Évében a Magyar Turizmus Zrt. a MOL támogatásával a különböző fesztiválok helyszínein. A tájékoztatáson, kiadványokon túl élményszerűen, játékos formában akarják bemutatni a magyar turizmust animátorok közreműködésével - mondta el Szűcs Balázs, a Magyar Turizmus Zrt. marketing vezérigazgató-helyettese a kedden tartott sajtótájékoztatón Budapesten.

A Történelem Tanszéken történelmi ismereteiket tehetik próbára az érdeklődők, a Földrajz Tanszéken vaktérkép, az Ének-Zene Tanszéken karaoke várja a fesztivál látogatóit. Az emeleten pihenő részt, a busz előtt pedig "játszóteret" alakítottak ki. A Fesztiválbusz állomásairól az üzenő falon olvashat a közönség, s a járműben kialakított múzeum számára bárki hagyhat "relikviát".

mti
A Fesztiválbusz utasokat nem szállít, csak rendezvényeket népszerűsít

A busz szerdától a soproni VOLT Fesztiválon várja közönségét, majd a Szegedi Szabadtéri Játékok helyszínére látogat el, októberig összesen egy tucat rendezvény programjait színesíti. A helyszínek között szerepel a 11. Hegyalja Fesztivál, a Művészetek Völgye, a Forma 1, az Ördögkatlan Összművészeti Fesztivál, a Sziget Fesztivál, a Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál, a Nemzetközi Tiszai Halfesztivál, a Szolnoki Gulyásfesztivál, az Etyeki Kezes-Lábos és a Csabai Kolbászfesztivál.

A legnépszerűbb, leggyakrabban felkeresett rendezvények a gasztronómiai fesztiválok, ezeket a lakosság harminc százaléka választja. Második helyen a könnyűzenei, harmadikon a hagyományőrző fesztiválok állnak, a komolyzenei események a negyedik helyre szorultak - emlékeztetett Róna Iván, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója egy korábbi felmérésre. A kutatásból kiderült, hogy a két legnépszerűbb és egyúttal legismertebb fesztivál a Sziget és a Debreceni Virágkarnevál.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza