Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Nem enged el a Telenor!

2010. június 24. - csütörtök 13:41
Címkék: mobil, Telenor, hűségidő
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Nem enged el egykönnyen a Pannonból lett Telenor. Lala előfizetését lemondani tért be az egyik üzletbe, ahonnan dolga végeztével elégedetten távozott. A hidegzuhany akkor érte, amikor megkapta az elszámoló számlát, amin új telefon vásárlása és a hűségidő felmondása miatti plusz költségek szerepeltek.


Sziasztok!

Sajnos ez az egész Pannon-Telenor egy rohadt nagy kitolás a polgárokkal! Le akartam mondani a sima előfizetésemet. Befáradtam a Pólusban lévő márkaboltba ott az ügyintéző hölgy közölte, (miután megnézte a rendszerben!) hogy nincs tartozásom, nem köt már a hűség, tehát simán felmondható. Kérdezte, hogy befizetem most vagy postázzák a számlát?


Nem engedi el előfizetője kezét a norvég társaság

Pénz nálam ott nuku mondom, akkor jöhet a számla. Ami most meg is érkezett: 52.000 Forint plusz az apró! Telefon mondom: csók mi ez a kis pénzecske? Válasz: ön vásárolt egy ilyen-olyan telefont. Ekkor a vonal megszakad, újra tárcsázok, újra felteszem a kérdést. Az új válasz: ön aláírt hűség-kutyafülét vagy valamit! Erre mondom, hogy egy hete még semmi tartozásom nem volt, most meg már telefonom és hűségnyilatkozatom is van? Hogy van ez?

Válasz: hát akkor menjek vissza a Pólusba, és ott majd a hölgy ír valami levelet, hogy kapcsolják vissza a telefonomat! Ha nem kapcsolják vissza, ki kell fizetnem az 52.000-es számlát!

Mi ez ha nem egy büdös bunkó pénznyelő cég?

lala

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

sümegigyörgy, 2017. január 24. - kedd 17:38

Szeretném est részlet

Szilva, 2016. augusztus 30. - kedd 13:43

Ha a Telekomhoz bármilyen ügyintézéssel vagy akár csak érdeklődéssel bemegy egy ügyfél, automatikusan 2 évre hosszabbítják a hűségidejét, kérdezés nélkül. Saját tapasztalat.

Láng Tibor, 2015. június 13. - szombat 23:58

Csatlakozom az előttem szólóhoz én is igy jártam.

Kecskés, 2015. április 28. - kedd 09:45

Hogy lehet, hogy egy részszámla, ami 3 napot ölel fel cirka 5000,- Ft. a Telenornál, miközben egy egész havira (cca. 30 napos számla) összesen fizetek 10.000,- Ft-ot? Ez egy kedvezmény a Telenornál???? Ki sem merem számítani, mennyi lenne egy 6 napos résszámla. Aljasság!!!

Nagy, 2013. június 12. - szerda 21:46

Járvás László!Szerintem a készülék teljes árát + a 24hónap előfizetési alapdíját kellene fizetnie.De kérdezzen rá az ingyenesen felhívható számukon

Járvás László, 2013. június 12. - szerda 18:03

Sziasztok! Én arra szeretnék választ kapni, hogy most kaptam (1hónapja) egy telenor hipernetes készüléket DE újból alá kellett írnom 2évet,! miért? Tudomásom szerint készülék 0 forintos vásárlásakor, ill, új készülék igényléskor NEM kötelező újabb 2év-nek aláírni! Továbbá ha MOST felmondanám az kb mennyi költséget vonna maga után? Várom mielőbbi válaszukat

Péter, 2013. április 18. - csütörtök 16:34

Én is személyesen akartam lemondani a számlámat. Már rég lejárt minden hűségidő. Az első helyen azt mondták, hogy mivel én a számlafizető vagyok, nem a tulajdonos (családi csomag miatt, amit már régen felmondtunk) nem tudok semmit tenni. Ezután próbálkoztam meghatalmazással (mivel a számlatulajdonos - aki egyébként már nem az, mert egyszer már megváltoztattuk, csak nem rögzítették a rendszerben - külföldre utazott másnap, és nem volt ideje velem bejönni a telenorhoz. A meghatalmazásra azt mondták, hogy nem ér semmit, és egyébként is előfizetést személyesen nem, csak telefonon lehet lemondani. Azóta már jött újabb számla, mert azt se olyan egyszerű. A telefont azóta nem használom, de az eset óta folyamatosan nő a havidíjam. Mára 400 forinttal fizetek többet.

FERI, 2012. december 04. - kedd 05:28

2002.-töl voltam PANNONOS,elöfizetéses,hüség idö után is maradtam de már csak inkább hívás fogadás miatt,tartozást nem halmoztam fel,de ázraktak másodperc alapuból perc alapuba,aztán lemondtam de még küldtek egy 4500 Ft. számlát(a 10 éves hüségem ajándékaként) Ne voltam hajlandó befizetni ,amelynek az lett a vége hogy kaptam egy közjegyzöi 70000 Ft.fizetési meghagyást majd egy független bírosági behajtó kivonatta a forgalomból 4 db nevemen szereplö jármüvemet és árverés alá helyezte.Aztán határidön belül a 70000 ft.befizettem majd hosszas utána járás és koltségek után visszahelyeztettem a jármiveim a forgalomba .

arikon, 2012. december 02. - vasárnap 15:53

Nem tudom jár-e még erre valaki... Az én problémám az, hogy nem vásárolhatok előfizetéses telefont, mert állítólag valahol az én adataimmal valaki tartozik... A vicc csak az, hogy nekem mindig csak feltöltős telefonom volt, amire azt mondták, hogy ez esetben nem fordulhat elő visszamaradt tartozás... Mondom jó, de valaki az én adataimmal mégis tartozik... Járt már így valaki esetleg?

Utánajáró, 2012. augusztus 07. - kedd 01:37

Nem olvastam el mindenkiét... túl sok... Amúgy csak azt tudom mondani, járjatok utána és ha sérelem ért, Hírközlési felügyelet, békéltető testület, bíróság. Ami a Telenort illeti, tényleg a legalja. '95-től voltam Pannonos. Mindig őket választottam, noha drágább volt mindig is mint a többi, mert magas színvonalú volt a szolgáltatás. Az utóbbi években ez megváltozott és amióta már nyíltan is külföldi kézben van, azóta végképp gáz. Nagyon sokáig kitartottam mellettük, de most már elég volt. Egyébként engem is megpróbáltak lehúzni, nem voltak hajlandóak foglalkozni a panaszommal... Hát megvártam míg bíróságra viszik, közben felkészültem és nyertem. Minél többen teszitek meg, annál inkább elmegy majd a kedvük ettől. Egyébként javaslom tömörüljetek pertársaságba, ugyanis így elég kellemetlen csapást lehetne rájuk mérni, legközelebb 2x is meggondolják, a másik pedig, hogy a számlázási rendszer felülvizsgálatához külföldről kell szakértőt hívni, az itthoniak nem fognak tudni pártatlan állást foglalni, de még azok is 100.000Ft-ba fájnak. Kedves Telenoros kollégát megértem, félti a munkahelyét, védi a mundér becsületét... és valóban, ők erről mit sem tudnak, de sajnos van baj a cégnél. Jah! Egy apróság, de elég sokat elárul! Csekk, egyéb fizetési bizonylat beküldés, csak FAXON!!! :DDD Értitek? 21sz-i telekommunikációs cég és csak faxon fogad bizonyító erejűként dolgokat... Nem hittem el amikor közölték! Bivalybokorpusztai Önkormányzatnál is lehet már neten, e-mail-ben, egyéb elektronikus úton, hitelt érdemlően bizonyítani! Telenor szerint ez hamisításra adna lehetőséget! :D :D És a fax? Az nem?


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Kommentek

NORA SMITH, 2018. június 23.

Szüksége van egy kényelmes kölcsön az Ön elégedettségére? Kínálunk megfizethető hitel 2%...

Alakítsd elektromossá az autód!

Eric finance, 2018. június 23.

Szüksége van valamilyen kölcsönre, ha igen, e-mailt küldenünk ma arról, hogy hogyan szerezzü...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

Mr. Dékány Endre, 2018. június 21.

Sürgős hitre van szüksége (alapok)? Ha igen, további információért forduljon hozzánk e-mail...

Kétszázezres hitelből hatszázezres tartozás

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés