Kétes áruk

Szavazás

Árgép - Keresd a legolcsóbbat!Kövesd a Fogyasztókat a twitteren!
Fogyasztók.hu RSS

Magyar ételekre szoktatják a román fogyasztót

Munkatársunktól, 2010. június 23. - szerda 10:21
Címkék: Cora, Románia, élelmiszer
Betűméret növelésBetűméret csökkentésKüldés e-mailbenNyomtatás

Július első felében három bukaresti és egy kolozsvári Cora áruház látogatói kaphatnak ízelítőt a magyar termékekből. A "Magyar Heteket" július 2. és 11. között első ízben rendezi meg Romániában az Agrármarketing Centrum.


Az akciós választékban a hálózatban már megtalálható magyar termékek mellett új, a kínálatban eddig még nem szereplő árucikkekkel is találkozhatnak a vásárlók. A tervek szerint közel húsz cég száz termékét népszerűsítik az áruházakban. Az erre az időtartamra belistázott termékek között találhatók szárazáruk, húskészítmények, konzervek, édességek éppúgy, mint alkoholmentes italok, borok, pezsgők és likőrök, valamint az ételízesítők és teakeverékek is.

mti
Egy kolozsvári és három bukaresti áruházban debütálnak a magyar termékek

A magyar áruk kóstoltatásokkal, valamint promóciós kampánnyal is kiegészülő bemutatkozása magyaros ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét az egyik bukaresti Cora áruházban. Az in-store akciót kiegészítő promóciós kampány részeként a szervezők helyszínenként négy-négy kóstoltató pulttal, egyedi installációval, emellett akciós újsággal, PR megjelenésekkel igyekeznek felhívni a figyelmet a magyar jelenlétre.

Mivel Románia Magyarország második legnagyobb élelmiszerexport célországának számít, az AMC szándéka a román piacon már jelen lévő magyar termékskála bővítése. A szervezők bíznak abban, hogy a tíznapos kiemelt időszak után több, Romániában még új magyar termék hosszú távon is bent maradhat a lánc kínálatában.

Szóljon hozzá:

 

Név:

Kötelező

E-mail:

Kötelező, nem jelenik meg

Hozzászólás:
Milyen nap van ma (pl: hétfő)?

Kommentek

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

Nyomorék ParkFerr, 2020. szeptember 19.

Na most azért azt tegyük hozzá, hogy magánterületen ez egy teljesen elfogadható dolog, HA ki v...

Fizetős parkolás a Penny Market előtt

kizsgé, 2020. szeptember 02.

Én általában nyeremény játékokon veszek részt állítólag. Mindig hatalmas összegeket nyere...

Nigériai csalások: még mindig lesik hirdetéseinket

digibiz.hu
Keleti és nyugati online óriások Szófiában Keleti és nyugati online óriások Szófiában Október 26-27-án rendezték meg a WebIt Expo nevű innovációs kiállítást,...

Feljelentő

1222, 2012-10-12 13:41:00+02

"Marianna házat vásárolt, ám a gázszolgáltató addig nem hajlandó visszakapcsolni a szolgáltatást, míg az előző tulajdonos által felhalmozott tartozást ki nem egyenlíti. "

Kifizettetné a volt lakó gáztartozását az új tulajjal a szolgáltató

1222, 2012-10-03 17:31:00+02

"Miklóst is felkeresték az egyik közműszolgáltató munkatársai, hogy lecseréljék mérőóráját. A történetet nyilván önök is kitalálták: sérülést találtak a mérőn, majd érkezett a több százezres csekk. "

Sérült plombát találtak, feljelentették áramlopásért

0, 2012-09-28 15:51:00+02

"Viktor úgy véli, felfedezett egy kereskedői trükköt, ami a vásárlók árérzékenységére és egyben felületes vásárlási szokásaira épít. Ön találkozott már hasonlóval?"

Árcímkés megtévesztés a hiperekben
Pharrell Williams Pharrell Williams Pharrell Williamst választotta idén az év divatikonjának az Amerikai Divattervezők Tanácsa...
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza